Hjem > H > Hvor Mye Tjener En Elektromontør?

Hvor mye tjener en elektromontør?

Hvor mye tjener en elektriker? Ifølge Statistisk Sentralbyrå tjener en elektriker i snitt 517 440 kr per år. Det vil si at den gjennomsnittlige elektrikeren i Norge tjener 43 120 kr per måned.

Les mer

Hvor jobber en energimontør?

Hvor jobber energimontører ? Energimontøren kan jobbe innen bedrifter som sikrer strømlevering eller reparasjoner til industrien, eller i annen privat eller offentlig sektor. Du kan også jobbe ved selve energiverkene, kraftstasjoner eller i Jernbaneverket. Derav, hva er en elektromontør? montere elektriske systemer i alle type bygg og installasjoner. reparere og utføre service på eksisterende systemer.

Hva gjør en energioperatør?

En energioperatør er en elektrofagarbeider som arbeider innen energiproduksjon og energiforsyning. Arbeidet til energioperatøren er å montere, drifte, vedlikeholde og dokumentere produksjonsanleggene, slik at vi får en sikker og stabil energiproduksjon. Deretter, hva tjener en høyspent elektriker? En elektriker med under to års erfaring tjener omtrent 156,000 NOK i året. Mens noen med et erfaringsnivå mellom to og fem år forventes å tjene 209,000 NOK i året, er det 34% mer enn noen med under to års erfaring.

Hvor mye tjener en ingeniør i måneden?

Teknas lønnsstatistikk viser at lønnen i 2011 i gjennomsnitt var på 724 056 kroner i privat sektor, 561 498 kroner i kommune og 536 294 kroner i staten. I 2021 er derimot lønnen i privat sektor 911 938 kroner, 727 755 kroner i kommune og 712 166 kroner i staten. Hvor mye tjener man som heismontør? Heismontørene har vel i dag en årslønn fra 500–750 000 kroner. Det kommer litt an på om man reiser mye, har vaktjobber og hvor lenge man har hatt fagbrev .

Så, hva gjør en elkraftingeniør?

Elkraftingeniøren jobber med prosjektering, drift og vedlikehold av elektriske anlegg som er under offentlig kontroll og tilsyn. Du kan jobbe med prosjektering av elektriske og elektroniske systemer, konsulent og elektroentrepenør. Hva er en montør? Montør er flere kategorier av yrkesutøvere fagutdannet for montering av apparater, maskiner og konstruksjoner av ulike slag. Innenfor mekaniske fag og elektrofag finnes for eksempel kuldemontører, energimontører, heismontører, telekommunikasjonsmontører og tavlemontører.

Hva er en automatikkmekaniker?

Automatikkmekaniker er en yrkesutøver som foretar installasjon og vedlikehold av automatiserte maskiner og produksjonslinjer. I noen grad skal en automatiseringsmekaniker også kunne utføre konstruksjon av nytt produksjonsutstyr, som i vesentlig grad er mekanisk, hydraulisk eller pneumatisk.

By Blus

Hvor mye i snitt for å bli elektriker? :: Hvor sendes søknad om kjøreseddel?
Nyttige lenker