Hjem > H > Hvor Mye Tjener En Taxisjåfør I Oslo?

Hvor mye tjener en taxisjåfør i Oslo?

– Vår lønn er basert på provisjon. Kjører vi mye en dag, tjener vi bra. Lønnen svinger opp og ned, men jeg tror 30 000 kroner er vanlig. Vi jobber da rundt 11 til 12 timer hver dag.

Les mer

Man kan også spørre hvordan bli taxisjåfør bergen?

For å bli sjåfør tilknyttet 07000 Bergen Taxi:

  1. Du må ha hatt førerkort i minimum 1 år.
  2. Gode språkferdigheter.
  3. Gjennomført sjåføropplæring hos oss.
  4. Bestått taxifaglig prøve og kjentmannsprøve i regi av 07000 Bergen Taxi.
Hvordan bli drosjeeier? Når du har fått kjøreseddel kan du søke jobb hos en drosjeeier eller en taxisentral. Ulike taxisentral kan i tillegg ha ulike krav til kurs. Dersom du selv ønsker å starte en egen bedrift og eie egen taxi, må du søke om drosjeløyve.

Så, hvor mye tjener en bussjåfør i året?

Gjennomsnittlig årslønn for en bussjåfør i Norge er 452.000 kr, basert på tall fra Teknisk beregnings- utvalg. En helt fersk bussjåfør, uten ansiennitet eller fagbrev, har en grunnlønn på 381.000 kr1 i året før man beregner noen form for ulempetillegg eller eventuell overtidsgodtgjørelse. Hvordan bli taxisjåfør i Oslo? Du som ønsker å begynne som taxisjåfør i Oslo Taxi, må gjennomføre et intervju, deretter er det et test- og kursprogram. Det er ulike krav til helt nye sjåfører og til sjåfører som tidligere har kjørt for Oslo Taxi. For å kjøre drosje generelt må du ha politiets kjøreseddel og gyldig førerkort.

Ta dette i betraktning, hva skal til for å få drosjeløyve?

Du må ha et foretak/firma for å søke. Det er daglig leder i foretaket/firmaet som kan søke om drosjeløyver. Et løyve koster 3400 kroner. Hvis foretaket ditt er registrert i et annet fylke, må du kontakte ditt fylke for å få riktig søknadsskjema. Folk spør også hva skal til for å kjøre taxi? Opptakskrav

  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må ha førerkort.
  • Du må ha en godkjent helseattest.
  • Du må ha godkjent vandelsattest for de siste fem årene.
  • Du må ha bestått kjennskapstest der dette forlanges av politimesteren og taxisentralen.

Kan alle kjøre taxi?

Det skal ikke lenger være noe tak på hvor mange løyver som kan tildeles i ett fylke. Det betyr at alle som oppfyller et sett med objektive vilkår vil få tildelt løyve. I forhold til dette, hvordan starte taxiselskap? For å få drive en taxibedrift kreves det at du har lisens og løyve som gjør at du kjører taxi lovlig. Når du har dette er det bare å kjøre på. Taxisjåførlegitimasjonen og taxiløyve kan du søke om hos fylkeskommunen. Kurs kan man få blant annet i ulike bransjeforbund og ved noen trafikkskoler.

I forhold til dette, hvor mye koster drosje oppkjøring?

Oppkjøring er siste steg på den lange reisen mot førerkortet. Før dette må man betale for obligatorisk opplæring, teoriprøve og en del kjøretimer. Selv om oppkjøringen som sådan ikke kommer til å koste deg mer enn rundt 3.000 til 4.000 kr, vil det å skaffe seg førerkortet koste opp mot 30.000 til 40.000 kroner totalt.

By Tove Turko

Hvor sendes søknad om kjøreseddel? :: Hvor mye tjener en arbeidsleder?
Nyttige lenker