Hjem > H > Hvor Lenge Er Den Gamle 1000 Lappen Gyldig?

Hvor lenge er den gamle 1000 lappen gyldig?

Den gamle utgaven av 1000-kronesedlene utgår 14. november 2020. At en seddel er utgått innebærer at den ikke lenger er tvungent betalingsmiddel. Dette betyr eksempelvis at butikker ikke er pålagt å ta den imot ved betaling for varer.

Les mer

Derav, hvor mye kan jeg veksle?

Melding til Tollvesenet

Inn- og utførselsgrensen til Norge er 25 000 kroner. Hvis du skal ha med deg valuta tilsvarende mer enn 25 000 kroner til eller fra Norge, må du deklarere dette og melde ifra til Tollvesenet.
Hvor mye kan jeg ta ut i utlandet DNB? I DNBs minibanker på Gardermoen kan DNB-kunder med Visa ta ut valuta inntil 20.000 norske kroner, mens øvrige kunder får ta ut inntil 9.900 kroner. Det koster DNBs kunder 20 kroner å ta ut valuta med Visa-kortet, mens er du DNB-kunde og bruker Mastercardet til å ta ut valuta koster det 30 kroner.

Deretter, hvor mye kontanter kan man ta med til tyrkia?

Tollvesenet skriver på sine nettsider at alle som reiser til utlandet med kontanter som tilsvarer 25.000 kroner eller mer, må deklarere pengene før avreise. Dette gjør du ved å fylle ut skjemaet "Deklarering av betalingsmidler ved inn- og utførsel". Skjemaet leverer du på nærmeste tollkontor. Kan man betale med Vipps på Meny? Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.

I forhold til dette, kan man ta ut kontanter i banken?

Du har mulighet for å ta ut kontanter i annen bank mot at du betaler et gebyr for tjenesten. Bankene kan utbetale beløp opptil 10 000 kroner men de har ikke plikt til dette. Vi kan derfor ikke garantere at kunder får ut kontanter over skranke i en annen bank. Kan man betale med Vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Kan man Vippse i butikk?

For å kunne betale med Vipps i butikker må butikken ha betalingsterminaler som er klargjorte for å kunne vise QR-koder. Det blir derfor opp til hver butikk om betaling med Vipps er noe de ønsker å tilby sine kunder eller ikke. Husk at du også kan vippse lag, foreninger og bedrifter via deres Vipps-nummer. Kan man betale med Vipps på matbutikk? Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker.

Hva bør man alltid ha hjemme?

Eksempel på beredskapslager:

  • 9 liter vann per person (Les også: Slik lagrer du vann)
  • to pakker knekkebrød per person.
  • en pakke havregryn per person.
  • tre bokser middagshermetikk eller tre poser tørrmat per person.
  • tre bokser med pålegg med lang holdbarhet per person.
  • noen poser tørket frukt eller nøtter, kjeks og sjokolade.

By Belda Alshabazz

Hvor kan DNB kunder ta ut penger? :: Hvor lang tid tar det å få penger på konto?
Nyttige lenker