Hjem > H > Hvor Er Den Nordligste Mcdonalds?

Hvor er den nordligste Mcdonalds?

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 75 restauranter, og en årlig omsetning på over en milliard kroner. I dag ligger landets nordligste McDonald's-restaurant i Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Les mer

Deretter, når åpnet mcdonalds steinkjer?

McDonald'sSteinkjerMcDonaldSteinkjer

Mandag:00:00 - 00:00
Søndag:12:00 - 22:00
Er Mcdonalds bærekraftig? Norske kvalitetsråvarer og bærekraftig verdikjede

McDonald's sin verdikjede går hele veien fra jord til bord. For oss er det viktig at vår verdikjede er etisk ansvarlig og bærekraftig. Våre partnerskap er derfor tuftet på åpenhet, samarbeid og gjensidig respekt.

Når er det frokost på Mcdonalds?

Frokostmenyen er tilgjengelig fra syv til halv ti på formiddagen. Så, hvor mange mcdonalds restauranter i usa? Her ligger USAs over 13.000 McDonald's-restauranter:

Som du ser selv kryr det av McDonald's-restauranter på omtrent hele østkysten, og også i California.

Ta dette i betraktning, hvor lenge har mcdonalds vært i norge?

Vår første restaurant i Norge ble åpnet i Nedre Slottsgate i Oslo den 18. november 1983. Les mer om oss og McDonald's historie. Når kom Mcflurry til Norge? Desserten ble først ble lansert i 1997, og kom på den tiden med en banebrytende teknologi. For skjeen man skulle spise isen med, var også nøkkelen til den luftige isen - den ble brukt til å røre isen og toppingen sammen.

Folk spør også hvor mye koster en big mac?

MatPris
Big Mackr 59
Quarter Pounderkr 59
Dobbel Quarter Pounderkr 79
McFeastkr 59
Når kom Mcdonalds til Åsane? McDonald's på Åsane storsenter åpnet for første gang i 2002. I sommer ble restauranten totalrenovert.

Og et annet spørsmål, når kom mcdonalds til usa?

McDonald's er en hurtigmatkjede som ble etablert i USA i 1940, og som kom til Norge i 1983. Den første norske restauranten ble åpna den 18. november 1983 i Nedre Slottsgate i Oslo. De fleste av de norske restaurantene drives av franchisetakere, bortsett fra sytten restauranter som eies og drives av McDonald's Norge AS.

By Jeunesse Heshmaty

Hva het Expert før? :: Hvordan fikk McDonalds brødrene ideen til å starte konseptet McDonalds?
Nyttige lenker