Hjem > H > Hvor Lønner Det Seg Å Kjøpe Iphone?

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Les mer

Folk spør også hvilken iphone tåler mest?

iPhone 12 har dobbelt 12 MP kamera med vidvinkel og ultravinkel som lar deg fange flere detaljer enn du kan med eldre iPhones. Det ytre laget av Ceramic Shield gjør mobiltelefonen din fire ganger mer støtsikker, så du kan være tryggere på at den tåler mer om du skulle miste den i bakken. Hva er best av iPhone 11 og iPhone XR? Batteritiden er god, og varer uten problem hele dagen med normalt bruk. Ifølge Apple skal iPhone 11 holde én time lengre enn iPhone XR, og blant annet holde til ti timer med Netflix-strømming. Alt i alt fremstår altså iPhone 11 som det prismessig beste kjøpet i valget mellom iPhone både iPhone XR og årets Pro-modeller.

Du kan også spørre når kom iphone 11 på markedet?

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019. Er det nok med 64GB på iPhone? iPhoneiPhoneiPhone

iPhone

iPhone-modellLAGRINGSSTØRRELSER
iPhone X64GB / 256GB
iPhone XS64 GB / 256 GB / 512 GB

Hvor lenge varer en iPhone XR?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. Ta dette i betraktning, hva er forskjellen på xr og xs? Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Følgelig, er iphone xr vanntett?

«Nye iPhone XR har et lekkert, nytt design i glass og aluminium i samme kvalitet som benyttes i romfartsindustrien, den er støv- og vanntett (IP67), har batteri som varer hele dagen og leveres i seks lekre finisher. Kor stor er iPhone XR? IPhone XR har nøyaktig samme dimensjoner og vekt som iPhone 11. Her er dimensjonene for både iPhone 11 og iPhone XR i millimeter: iPhone 11 Dimensjoner: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm. iPhone XR dimensjoner: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm.

Så, hvor stor skjerm har iphone xr?

Skjermen på iPhone XR har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

By Echikson Ohanley

Hvilken iPhone bør jeg kjøpe 2021? :: Hva er best av iPhone XR og XS?
Nyttige lenker