Hjem > H > Hva Er Best Av Iphone Xr Og Xs?

Hva er best av iPhone XR og XS?

Dette avhenger av hva du setter pris på i en telefon. Hvis du fokuserer på pris, langvarig batteri eller et fargerikt design, så velg iPhone XR. I tilfelle du vil ha en smarttelefon med en høyoppløselig skjerm og et dobbelt bakkamera, velg heller iPhone XS.

Les mer

Er iPhone 11 en bra telefon?

iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene. Følgelig, hvilken iphone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Og et annet spørsmål, hvorfor kjøpe iphone 11?

iPhone 11 kommer i fargene lilla, gul, grønn, rød, hvit og sort. Det følger ikke med hurtiglader, men iPhone 11 støtter hurtiglading. Anmelderne mener at du får mest for pengene om du kjøper iPhone 11 framfor Pro-modellene, og flere mener også dette er en av de beste mobiltelefonene på markedet for øvrig. Hva er bra med iPhone XR? Bortsett fra skjermen og kameraet er det nesten ingenting som skiller Xr fra de langt dyrere Xs-modellene. Animasjoner og menyer sklir silkemykt over skjermen, holdt i gang av Apples lynraske A12 Bionic-brikke, som er den samme du finner i Xs-modellene.

Ta dette i betraktning, hva betyr iphone xr?

iPhone XR er en smarttelefon utviklet av Apple og fabrikkert av Foxconn. Den ble lansert 12. september 2018 og er den tolvte generasjonen av iPhone. Telefonen ble lansert sammen med iPhone XS og XS Max som en rimeligere variant, og har en LCD på 154 mm (6,06 tommer). Hvor lenge varer batteriet på iPhone 11? iPhone 11 Pro Max – 15,58 timer. iPhone 11 – 14,03 timer. iPhone XR – 12,95 timer. iPhone 8 Plus – 11,83 timer.

Hva er forskjell på iPhone 11 og 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Du kan også spørre er iphone 11 bedre enn xs? iPhone XS er mindre, har en skjerm med bedre oppløsning og vil koste deg mindre. I mellomtiden har iPhone 11 en større skjerm, et bedre frontkamera, mer prosessorkraft og et langvarig batteri.

Angående dette, hvilken iphone skal jeg kjøpe?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

By McGurn Antal

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone? :: Er iPhone 10 vanntett?
Nyttige lenker