Hjem > H > Hvor Kan Jeg Kjøpe Telia Kontantkort?

Hvor kan jeg kjøpe Telia kontantkort?

Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

Les mer

Deretter, hva koster det å ringe med kontantkort?

De billigste kontantkort gir deg gjerne priser ned til 0,30 kr i minuttet for å ringe. SMS koster mest sannsynlig minimalt 0,50 kr, mens MMS kan komme opp i 1,50 kr. Derav, hva er talkmore forhåndsbetalt? Med Talkmore Forhåndsbetalt betaler du for det du bruker, det er ingen ting som er inkludert. Du fyller enkelt på ringesaldoen med bankkort inne på Mine Sider eller med Vipps i Talkmore-appen.

Hvor mye koster det for nytt simkort Telia?

TypePris
Sperring/gjenåpning av abonnement250,-
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Så, hvilken vei skal sim-kortet ligge? Når du har fjernet SIM-kortet fra skuffen, kan du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut.

Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det å aktivere sim-kort?

Du aktiverer ditt SIM kort på Mine Sider under fanen SIM-kort og PIN. Her velger du om kortet skal være Tvilling-SIM, Datakort eller vanlig hoved-SIM-kort. Etter aktivering kan det ta opptil 15 minutter før kortet er klart til bruk. Husk å skru av og på telefonen når SIM-kortet er aktivert. Hvordan aktivere eSIM Telenor? Når du har bestilt eSIM, gjør du følgende:

  1. Sørg for at enheten er koblet til internett via WiFi.
  2. Skann QR-koden du har mottatt på følgende måte: Innstillinger › Mobilnett › Legg til mobilabonnement.
  3. En Telenor eSIM-profil blir nå lastet ned og aktivert på Telenors nettverk.

Hvordan fungerer tvilling SIM-kort?

Tvilling-SIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-mobilabonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med Tvilling-SIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement. Hva er forskjellen på tvilling SIM og data-SIM? Tvilling-SIM kan ikke brukes i nettbrett eller mobil bredbåndsruter. Data-SIM kan man ikke ringe og sende SMS med. SIM-kortet bruker av inkludert datamengde i mobilabonnementet. Skal SIM-kortet brukes i nettbrett eller mobil bredbåndsruter velger du data-SIM.

Så, hvor mye koster esim?

Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

By Nussbaum

Hvem har best husforsikring? :: Hva skjer ved bytte av SIM-kort?
Nyttige lenker