Hjem > H > Hvor Mange Gb Per Måned?

Hvor mange GB per måned?

Hvor mye GB per mnd du faktisk bruker, finner du ut av ved å gå inn på innstillinger på din mobil. Har du for eksempel Telenor som mobiloperatør kan du laste ned deres app og finne hvor mye du har brukt per dag eller i løpet av måneden i denne appen.

Les mer

Også, hvordan bruke mindre data?

For å gjøre dette går du inn på Innstillinger, Generelt og trykker på Bakgrunnsoppdatering. På Android går du inn Innstillinger og databruk, gå inn på bruk av mobildata og finn listen over hvor mye data de ulike appene bruker. Der kan du trykke deg inn på enkeltapper og skru av bakgrunnsdata. Dessuten, hvor mye data trenger jeg hjemme? hvor mye datatrenger

AktivitetEstimert databruk
Strømme videor, TV eller filmer8 MB per minutt
Online spill375 kB per minutt
Surfe på Internett942 kB per side
Publisere et bilde på sosiale medier819,2 kB per bilde

Hva er en giga?

Gigabyte (GB) er måleenhet for datalagringskapasitet. En gigabyte (utledet fra SI-prefikset giga-) er en enhet for informasjon eller datalagringskapasitet, og betyr enten nøyaktig én milliard bytes (10003 eller 109) eller omtrent 1,07 milliarder bytes (10243). Angående dette, hvor mye data trenger jeg på hytta? Med andre ord: Planlegger du to timer videostrømming hver helg (fredag og lørdag) i HD-kvalitet må du minst ha 8 GB data i måneden, gjerne mer. Om flere skal strømme video på andre enheter i tillegg må det plusses på – i tillegg til «vanlig» internettbruk som bruk av nettaviser, e-post og lignende.

Tilsvarende, hvor mye data for å streame en fotballkamp?

Én fotballkamp = tre gigabyte

Hvis man skal se en hel fotballkamp på telefonen, krever det opp mot tre gigabyte data. Og da er det fort gjort å bruke opp datamengden man har inkludert i abonnementet ditt.
Så, er kb mindre enn mb? En KiloByte (KB) er 1000 bytes. Hvert trinn oppover i betegnelsen ganges med 1000. En KiloByte er 1000 bytes, en Megabyte er 1 000 000 bytes og en GigaByte er 1 000 000 000. Derfor er 1000 KB en Megabyte, 1000 Megabyte en Gigabyte og så videre.

Hva betyr megabytes?

Megabyte er en angivelse av datalagringskapasitet; 1 MB = 220 byte = 1 048 576 byte. Hva koster 1 GB Telenor? Engangspakke 1 GB til 79,- Engangspakke 5 GB til 149,- 3-dagers datapakke 15 GB til 199,-

Hvor mye mobildata bruker NRK TV?

Ti minutter av Dagsrevyen i opptak i NRK TV-appen, med automatisk kvalitet, krevde 250 MB. Det tilsvarer 1,125 GB for hele sendingen på 45 minutter. Dette er ikke overraskende. Strømmer du film og tv i full HD-kvalitet kan du regne så mye som 3 GB i timen.

By Burnham

Hvor mye data trenger jeg hjemme? :: Hvor stort er 9 tommer?
Nyttige lenker