Hjem > H > Hvor Lang Tid Varer 1 Gb?

Hvor lang tid varer 1 GB?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio. 12 500 lastinger av VG.no.

Les mer

Hva bruker mye mobildata?

Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Skal du reise bort og vil se på film, kan det være smart å laste ned det du vil se mens du er tilkoblet wifi og se innholdet senere i offline-modus. Hvor mange GB for å se TV? Strømming av serier: Strømming av videoinnhold bruker omlag 650 MB i timen med standardoppløsning på bildet, 3 GB for høyoppløselig og 7 GB i timen for ultra-høyoppløselige videoer.

Så, hvor mye er 4gb datatrafikk?

Det betyr at du kan se cirka fire timer video per GB data. Har du et abonnement med 4 GB data kan du se 16 timer på Netflix før datakvoten er brukt opp. Man kan også spørre hvor mye datatrafikk bruker man på å streame?

Lese mail4 MBpr. epost
Streaming av musikk50 MBpr. time
Streaming av video650 MBpr. time
Opp- og nedlasting av bilder1.5 MBpr. post
GPS/navigasjon5 MBpr. time

Ta dette i betraktning, hvor mye data er 100 gb?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur. Hvor mye data tar det å laste ned en film? Standard oppløsning: opptil 1 GB. Høy oppløsning: opptil 3 GB. Ultra HD (4K): opptil 7 GB.

Man kan også spørre hvor mange mb er det i en gb?

1 GB (eller 1000 MB) er mest sannsynlig den minste datapakken du vil ha. Med denne datapakken kan du surfe på nett og sjekke e-post i opptil 40 minutter per dag. Det er ikke så veldig mye, men det holder ofte for de som ikke bruker mobilen så mye. Hvilken apper bruker mest mobildata? Under «History» kan du se hvilke tidspunkt du bruker mest mobildata, Wi-Fi eller dataroaming. For å sjekke hvilke apper som bruker mest mobildata, trykker du på symbolet «App Tracker» nederst på skjermen.

Hvilke apper bruker mest data iPhone?

Sjekk hvor mye du bruker

Det er veldig enkelt å se hvor mye mobildata du har brukt på din iPhone. Bare gå til Innstillinger > Mobilnett. Her vil du få opp en liste over hvilke apper som har brukt mest data samt hvor mye data de har brukt.

By Rhoda

Hvor mye kan man streame på 1 GB? :: Hvor mange GB brukes til streaming?
Nyttige lenker