Hjem > H > Hvor Mye Mobildata Bruker Nrk Tv?

Hvor mye mobildata bruker NRK TV?

Ti minutter av Dagsrevyen i opptak i NRK TV-appen, med automatisk kvalitet, krevde 250 MB. Det tilsvarer 1,125 GB for hele sendingen på 45 minutter. Dette er ikke overraskende. Strømmer du film og tv i full HD-kvalitet kan du regne så mye som 3 GB i timen.

Les mer

Hvor mange GB trenger jeg på mobilen?

Gå til Innstillinger > Lagring og bruk. Der kan du se hvor mye plass du bruker, og ikke minst hva det er som tar opp plassen på telefonen. Hvor mye data bruker chromecast? Googles Chromecast er en utmerket liten streaming-enhet som tilbyr en enkel og rimelig måte å få innhold fra den lille skjermen til den store. Saken er at når du ikke bruker den, kan den bruke over 15 GB data hver måned bare på tomgang. Det er et ganske betydelig beløp for alle som har en målt forbindelse.

Også, hvor mye data trenger jeg hjemme?

hvor mye datatrenger

AktivitetEstimert databruk
Strømme videor, TV eller filmer8 MB per minutt
Online spill375 kB per minutt
Surfe på Internett942 kB per side
Publisere et bilde på sosiale medier819,2 kB per bilde
Hvor mye er 100 GB i bruk? For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur.

Hvor mye er 100 MB?

1 Megabyte = 0.000977 Gigabyte10 Megabyte = 0.0098 Gigabyte
3 Megabyte = 0.0029 Gigabyte30 Megabyte = 0.0293 Gigabyte
4 Megabyte = 0.0039 Gigabyte40 Megabyte = 0.0391 Gigabyte
5 Megabyte = 0.0049 Gigabyte50 Megabyte = 0.0488 Gigabyte
6 Megabyte = 0.0059 Gigabyte100 Megabyte = 0.0977 Gigabyte
Hvor mange Mbit krever Netflix? Et Standard- eller Premiumabonnement fra Netflix. En tilkoblingshastighet på minst 5 megabits per sekund. Videokvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.

Hva bruker mest 4g?

Disse appene bruker vi mest

Det er faktisk ikke TV- og film-apper som Netflix og NRK som bruker mest mobildata. Tall fra Telenor viser nemlig at det var sosiale medier som Facebook og Instagram som stikker av med mest mobildata.
Også, hvor mange gb per måned? Hvor mye GB per mnd du faktisk bruker, finner du ut av ved å gå inn på innstillinger på din mobil. Har du for eksempel Telenor som mobiloperatør kan du laste ned deres app og finne hvor mye du har brukt per dag eller i løpet av måneden i denne appen.

Dessuten, hvor mye gb trenger jeg på hytta?

Med andre ord: Planlegger du to timer videostrømming hver helg (fredag og lørdag) i HD-kvalitet må du minst ha 8 GB data i måneden, gjerne mer. Om flere skal strømme video på andre enheter i tillegg må det plusses på – i tillegg til «vanlig» internettbruk som bruk av nettaviser, e-post og lignende.

By Berglund

Hvor mye mobildata bruker Chromecast? :: Hvor mye GB for å streame film?
Nyttige lenker