Hjem > H > Hva Er Trippel Trumf Torsdag?

Hva er Trippel Trumf torsdag?

På torsdag er det Trippel-Trumf! Da lønner det seg å handle ekstra mye hos Joker. På torsdager med Trippel-Trumf får nemlig alle Trumf-medlemmer hele 3% bonus på alle dagligvarer.

Les mer

Hvordan registreres Trumf?

Så hyggelig at du vil bli Trumf-medlem!

For å registrere deg som medlem og logge inn trenger vi mobilnummeret ditt. Vi vil sende deg en SMS med en firesifret kode for å være sikre på at nummeret tilhører deg.
Deretter, hvordan aktivere trumf? Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Send UTTAKMENY til 2155. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.

Man kan også spørre hvordan bruke trumf-bonus i butikk?

Hvordan fungerer bonusbetaling i butikk? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet. Man kan også spørre kan man bruke amex på kiwi? Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.

Hva er forskjell på KIWI PLUSS og Trumf?

Med KIWI PLUSS får du de samme fordelene som som Trumf, men i tillegg 15% prosent på frukt og grønt. Andre fordeler er Kiwi bleieavtale, Kiwi huskeliste appen og Kiwi Bursdagsklubb. Det er helt gratis å være både Trumf og Kiwi Pluss medlem. Hvor ofte er det trippel Trumf? Hver måned avholdes Trippel-Trumf torsdag, en kampanje hvor de nevnte NorgesGruppen-butikkene gir tre ganger så mye Trumf-bonus som vanlig. Har du vanlig Trumf-medlemskap får du med andre ord 3 % Trumf-bonus.

Så, hvor er det trippel trumf?

Vil du spare litt ekstra når du handler mat- og dagligvarer i 2022, bør du merke deg når det er Trippel-Trumf hos Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, CC mat og Nærbutikken dette året. I forhold til dette, hvor ofte er trippel trumf? Hver måned avholdes Trippel-Trumf torsdag, en kampanje hvor de nevnte NorgesGruppen-butikkene gir tre ganger så mye Trumf-bonus som vanlig. Har du vanlig Trumf-medlemskap får du med andre ord 3 % Trumf-bonus. Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden.

Følgelig, hvordan få kiwi trumf?

Få 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt og ferskpakket fisk hos KIWI. Du må være innlogget Trumf-medlem for å melde deg på KIWI PLUSS, aktivere en bonusbetaling hos KIWI eller for å se og endre dine kommunikasjonsinnstillinger fra KIWI.

By Gabbey Ganiron

Kan man ha med alkohol i koffert? :: Hvor mye får man i Trumf?
Nyttige lenker