Hjem > H > Hva Koster Trumf Kort?

Hva koster Trumf kort?

Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort.

Les mer

Hvordan bruke Trumf i butikk?

Hvordan fungerer bonusbetaling i butikk? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet. Hvor gjelder Trumf kortet? Som Trumf-medlem får du automatisk følgende fordeler: 1 % bonus på alle dagligvarer når du handler hos KIWI, MENY, SPAR, Jacobs og Joker, og 3 % bonus i de samme butikkene på Trippel Trumf-dager. 20 % rabatt på 4-8 individuelt utvalgte varer hos MENY, Jacobs og SPAR. Varene er tilpasset ditt handlemønster.

Angående dette, hva er sunnhetslotteriet?

Sunnhetslotteriet gir alle KIWI PLUSS-kunder muligheten til å være med å vinne verdien av hele handlevogna. For å være med i Sunnhetslotteriet må handlevogna ha inneholdt minst én fersk frukt eller grønnsak OG minst ett fiskeprodukt. Hvor kan jeg bruke American Express i Norge?

NavnKjøp
Eton Shirts NorwayTil Nettbutikken
EurofloristTil Nettbutikken
EurowingsTil Nettsted
ExpediaTil Nettbutikken

Kan man bruke kredittkort i matbutikk?

Matbutikkene selv tilbyr i noen tilfeller kredittkort som gir fordeler når du handler hos dem. Ettersom disse er knyttet til deres egne butikkjeder bør du derfor spørre deg selv om hvilke matbutikker du handler i. Det er åpenbart lite fordeler ved å bruke CoopMasterCard hos Rema 1000. Kan man betale med Vipps i butikken? Du kan betale i terminalen med Vipps hvis banken din har har åpnet for det og du har konto og BankAxept-kort i denne banken. Terminalene må også være klargjort. Se hvilke banker som tilbyr Vipps i terminal, og hvilke butikker og terminaler som er klare.

Følgelig, når er det trippeltrumf i 2022?

Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden. Torsdag 13. januar 2022 er en slik dato, så da bør man kjøpe inn alt av varer som tåler oppbevaring, her er en liste med trippel trumf 2022 datoer. Folk spør også når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Derav, hvem har trumf?

Dagligvarekjedene Centra, Joker, Kiwi, Meny, Spar og Ultra, Mathuset Jacob's på Holtet, bensinstasjonkjeden Shell og kredittkortene Trumf Visa og Shell Mastercard er tilsluttet programmet. Kunder som har skaffet seg Trumfkort opparbeider bonuspoeng ved kjøp i tilsluttede dagligvareforretninger tilsvarende 1% rabatt.

By Beatrice Rein

Hvordan få bort spam fra kalender? :: Hva er forskjell på KIWI PLUSS og Trumf?
Nyttige lenker