Hjem > K > Kan Man Ha To Kort På Trumf?

Kan man ha to kort på Trumf?

Nå kan Trumf Visa-kunder dele sin kredittramme med inntil 3 familiemedlemmer.

Les mer

Angående dette, hvordan overfører man trumf-bonus til bankkonto?

Send UTTAKMENY til 2155.

Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.
Dessuten, hvordan fungerer trippel trumf? Trippel-Trumf Torsdag!

Da får du som Trumf-medlem hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, Jacob's, CC mat, Nærbutikken og Gigaboks*. Du får også Trippel-Trumf hos Apotek 1** og i butikk hos Mester Grønn***.

Hva betyr trippel bonus?

Vi som ønsker å spare mest mulig på matvarehandelen vil gjerne handle når det er billigst. Dersom du pleier å handle i Norgesgruppens butikker, er det ekstra lønnsomt å benytte seg av Trippel-Trumf - da får du 3% bonus (og bruker du Trumf VISA får du 4% bonus). Deretter, når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Dessuten, hva er viatrumf?

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem. Også, hvor mye trumf bonus? Som Trumf-medlem sparer du Trumf-bonus på alt du handler. Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone i Trumf-bonus er faktisk 1 krone - enklere blir det ikke! Du sparer bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf på alt fra dagligvarer, drivstoff og netthandel, til blomster, strøm og apotekvarer.

Folk spør også hvordan samle trumf?

Trumf Visa er et kredittkort du kan søke om for å kunne samle enda mere Trumf bonus. Betaler du med Trumf visa så vil du samle 2% Trumf bonus når du handler dagligvarer på en av Norgesgruppens sine butikker. På Trippel Trumf dager får du 4% med Trumf Visa. På alle andre kjøp med Trumf Visa får du 0,5% Trumf bonus. Deretter, hvordan overføre kiwi bonus? Hvis du ønsker å bruke Trumf-bonusen, trykker du på «bruk bonus»-knappen som tar deg videre til trumf.no. Der kan du blant annet velge å overføre bonuspengene til bankkontoen din. Husker du alle kampanjene KIWI har hatt de siste 20 årene for å presse prisene? Se alle her!

Hvordan betale med Trumf poeng?

Hvordan fungerer bonusbetaling i butikk? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet.

By Sebastiano Maggio

Hvordan ta ut Kiwi bonus? :: Når på dagen kommer posten?
Nyttige lenker