Hjem > H > Hvor Lang Levetid Har En Mac?

Hvor lang levetid har en Mac?

En iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år, ifølge Apple. Merk at det ikke betyr at Apple tror at produktet vil slutte å fungere etter den tid. For Mac og Apple TV anslår Apple en levetid på fire år.

Les mer

Hvor lenge er det garanti på iPhone?

Garanti og reklamasjon dekker feil på maskinvare som ikke skyldes skader, i opptil 5 år. Har du en feil som kan være dekket, så kan Epleservice hjelpe deg, uansett hvor produktet er kjøpt. Er feilen dekket, koster reparasjonen deg ingenting. I forhold til dette, hvilke ipad kan oppdateres? Ulike iPader som kan fortsette å oppdateres i dag

  • iPad.
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad (7. generasjon)
  • iPad (8. generasjon)
  • iPad mini.
  • iPad mini 4.
  • iPad mini (5. generasjon)

Hva dekker garantien på iPhone?

Apples ettårige begrensede garanti – (NORGE) Apples ettårige begrensede garanti er en frivillig produsentgaranti. Denne garantien gir rettigheter utover rettighetene i forbrukerlovgivningen, herunder, men ikke begrenset til, rettigheter knyttet til mangelfulle produkter. Hva koster det å reparere iPhone?

ModellPris i butikkPris online**
iPhone 5499,-649,-
iPhone 5S/SE499,-649,-
iPhone 5C499,-649,-
iPhone 6599,- 799,-749,-

Man kan også spørre hvor lenge varer batteriet på ipad?

Et batteri er forbruksmateriell og blir derfor mindre effektivt over tid, etter ca 2-2,5 år er det på tide å bytte til et nytt batteri på din iPad. Det er både enkelt og rimelig å bytte batteri på en iPad. Fra bare 1199 NOK bytter vi ut det gamle batteriet ditt, noe som betyr at nettbrettet vil føles som nytt igjen. I forhold til dette, hvor lenge varer en iphone? Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Hvor lang garanti på mobil?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).
Dessuten, hvor lenge skal en mobiltelefon vare? Når man kjøper en mobil i Norge kan man forvente at mobilen skal ha en levetid på fire år, og et lithium-ion batteri skal tåle to års bruk.

Tilsvarende, hvordan få oppdatert gammel ipad?

Du kan også følge denne fremgangsmåten:

  1. Koble din iPhone, iPad eller iPod touch til strøm og koble den til internett via Wi-Fi.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt og trykk på Programvareoppdatering eller Oppdatering.

By Laure

Hvordan få oppdatert iPad? :: Hvilket år startet Pokémon?
Nyttige lenker