Hjem > H > Hvor Mange Samtaler Kan Kobles Sammen Iphone?

Hvor mange samtaler kan kobles sammen iPhone?

Hvis operatøren din støtter det, kan du sette opp en telefonkonferanse for opptil fem personer på iPhone. Antall deltakere i en telefonkonferanse – samt muligheten til å legge til, slå sammen eller koble fra individuelle personer som ringer – avhenger av operatøren din.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan ha telefonkonferanse?

Hvordan lage en konferansesamtale på Android i 8 enkle trinn

  1. Ring en kontakt.
  2. Trykk på Legg til samtale-alternativ når du vil legge til en ny innringer.
  3. Slå nummeret til den andre personen du vil ringe på oppringingsområdet.
  4. De oppringte sifrene får den tilsvarende kontakten.
  5. Ring den andre kontakten.
Hvordan legge til folk i FaceTime? Legg til en ny person i en samtale
  1. Trykk på skjermen i en FaceTime-samtale for å vise FaceTime-kontrollene (hvis de ikke er synlige), trykk øverst på kontrollene, og trykk deretter på Legg til personer.
  2. Skriv inn navnet, Apple-ID-en eller telefonnummeret til personen du vil legge til, i tekstfeltet øverst.

Ta dette i betraktning, hva koster det å ringe på facetime?

Nei, dette koster ingenting når du er pålogget internett. Bruker du mobildata, er det kun mobildataen du betaler for. Kan man være flere på FaceTime? FaceTimeflere

Gruppesamtaler på 1-2-3:

  1. Inne i samtalen trykker du på Pluss-symbolet > Legg til person.
  2. Finner frem personen med navn, telefonnummer eller e-postadresse.
  3. Trykk deretter på Legg til person i FaceTime.

Dessuten, kan man ha flere på facetime?

Gruppesamtaler i FaceTime er en enkel løsning for å snakke med flere personer samtidig. Du kan starte en gruppesamtale i FaceTime fra FaceTime-appen eller fra en gruppesamtale i Meldinger-appen – og du kan legge til opptil 32 personer. Man kan også spørre hvorfor virker facetime ikke på min iphone? Gå til Innstillinger og trykk på Mobilnett eller Mobildata, og slå deretter på FaceTime. Hvis du bruker iPad, ser du kanskje Innstillinger > Mobildata. Gå til Innstillinger > FaceTime og sørg for at FaceTime er slått på. Hvis du ser «Venter på aktivering», slår du FaceTime av og deretter på igjen.

Og et annet spørsmål, hvordan facetime med android?

Du kan ikke laste ned en FaceTime -app for Android du vil heller aldri klare dette. I stedet må du få en lenke fra en iPhone-bruker, klikke på den og deretter bli med i konverteringen via deg Samsung-telefonens nettleser. Angående dette, hvordan ringe opp flere fra iphone? Snakk med flere samtidig på iPhone

Når personen du ringer til har tatt telefonen, trykker du på plusstegnet, altså Legg til samtale. Dette vil gi deg en oversikt over kontaktene dine. Finn den du vil ha med i samtalen og trykk på vedkommendes navn for å slå på tråden.

Kan man bruke FaceTime uten wifi?

Siden iPhone 4 kan du imidlertid Facetime uten Wi-Fi. Alt du trenger er en 3G- eller 4G-tilkobling for mobildata. Det er ingen forskjell mellom å bruke Facetime med Wi-Fi eller med mobildata, bortsett fra selvfølgelig for kostnaden.

By Pail Kohnen

Hvorfor får jeg ikke til FaceTime? :: Kan man gå ned 10 kg på en måned?
Nyttige lenker