Hjem > H > Hvor Mye Kalorier Er Det I Mcdonalds?

Hvor mye kalorier er det i McDonalds?

Big Mac Nutrition Facts
Serveringsstørrelse: 1 burger
Kalorier 540
Kalorier fra fett 252
Totalt Fett 28g43%

Les mer

Hvor mange kalorier bør jeg spise?

For de aller fleste blir det mer enn nøyaktig nok å bruke tommelfingerregelen om at vi trenger ca. 30-35 kcal per kilo kroppsvekt per døgn. Det betyr at en som veier 70 kilo trenger rundt 2100-2500 kcal per døgn. Er du veldig aktiv trenger du mer, lever du et ganske stillesittende liv, trenger du kanskje mindre. Hvor mange gram er et hamburgerbrød?

DataMengdeEnhet
KJ1276kilojoule
Kcal303kalorier
Protein6.6gram
Karbo49.5gram

Hva inneholder hamburgerbrød?

De fleste hamburgerbrød kan beskrives som noe midt mellom en loff og bolle. Søte, laget av finmalt mel, og fulle av raske karbohydrater. Noen typer som brioche inneholder også en del fett. Etterhvert har det kommet en del hamburgerbrød som inneholder mer fiber enn de tradisjonelle typene. Hvor mange kalorier er det i en Whopper?

Pr.315 gram% GDA
Kalorier:700,1 kcal35%
Protein:34,1 gram68,2%
Karbohydrat:46,5 gram17,2%
Fett:41,7 gram59,6%

Hvor kommer Mcdonalds ost fra?

Burgerkjeden McDonald's kjøper inn norske osteprodukter, sender dem til Tyskland for bearbeiding, før de kommer tilbake til Norge med nytt navn. – Det gjelder cheddar og emmentaler. Meieriråvaren kjøper vi av Synnøve Finden. Den blir sendt til Tyskland for bearbeiding før den kommer i retur til Norge. Derav, hvor mye koster en big mac i norge?

MatPris
Big Mackr 59
Quarter Pounderkr 59
Dobbel Quarter Pounderkr 79
McFeastkr 59

Folk spør også hva inneholder en mcdonalds burger?

Vår populære Cheeseburger består av 100 % rent norsk storfekjøtt, løk, agurk, sennep, ketchup og en skive smelteost som serveres i et toasted hamburgerbrød. Vår populære Cheeseburger består av 100 % rent norsk storfekjøtt, løk, agurk, sennep, ketchup og en skive smelteost som serveres i et toasted hamburgerbrød. Hvilket kjøtt bruker McDonalds? Kjøtt. På McDonald's serverer vi kun 100% norsk storfekjøtt. Det er vi stolte av. Nortura har vært vår leverandør helt siden vi åpnet de første restaurantene i Norge, og det er rundt 8000 storfebønder som leverer norsk storfekjøtt til oss.

Hvor mange kalorier i pommes frites McDonalds?

Til sammenligning inneholder en stor pommes frites på McDonalds cirka 460 kalorier og en Big Mac inneholder omkring 500 kalorier, skriver svd.se.

By Volotta Mcginnes

Hvor mye koster Tinder i måneden? :: Hvor mye koster a4 ark?
Nyttige lenker