Hjem > H > Hvor Kan Jeg Bruke Jekta Gavekort?

Hvor kan jeg bruke Jekta Gavekort?

Jekta Storsenter har elektroniske gavekort som kan brukes i alle våre butikker unntatt Vinmonopolet og Skun Fuel Empire Tattoo & Piercing. Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, kr. 100,- 250,- 386,- eller mer? Velg det beløpet som passer best for deg.

Les mer

Hvem eier Jekta Storsenter?

Coop Nord Sa inngår i et konsern med totalt 9 selskaper. Coop Nord Sa har 7 datterselskaper. Kan man bruke Amfi gavekort på alti? Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

Når ble jekta bygd?

Beliggenhet
LandNorge
FormålKjøpesenter
EierCoop nord
Påbegynt18. oktober 2010
Dessuten, hva er det største kjøpesenteret i norge? Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020.

Folk spør også hvor stort er jekta?

Med sine 36.000 medlemmer i kundeklubben og 65.000 kvadratmeter butikkflate fordelt på 130 butikker, er Jekta Storsenter et av Nord-Norges største kjøpesenter. Folk spør også kan man ta ut penger med gavekort? Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Hvor kan man bruke alt i ett gavekort?

Altiett gavekort kan du bruke i alle våre butikker og spisesteder, samt på andre kjøpesenter i Norge. Folk spør også hvor kan alt i ett gavekort brukes? Vårt nye sentergavekort Altiett kan du bruke i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt hos Posten og Vinmonopolet.

Man kan også spørre hva er ei jekt?

Jekt er et tradisjonelt fraktefartøy som ble bygget og brukt langs kysten av Norge fra Nord-Troms til Hardanger fra middelalderen og fram til et stykke ut på 1900-tallet. Jekta er et åpent fartøy uten dekk, den er klinkbygget og plattgattet, og seiles med råseil.

By Linetta Delaplane

Hvilke butikker har de på Lagunen? :: Hva er Norges største kjøpesenter 2021?
Nyttige lenker