Hjem > H > Hvor Mye Koster Abonnement På Viaplay?

Hvor mye koster abonnement på Viaplay?

På Viaplay har vi to ulike månedsabonnement å velge mellom: Viaplay – film & serier: 139kr/mnd. Viaplay Medium – film, serier & sport 349kr/mnd.

Les mer

Deretter, kan flere se strim samtidig?

Strim tillater to samtidige strømmer, men med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Det betyr at fire brukere kan se Viaplay samtidig. *Gjelder når du har Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest + Sport. Du kan prøve Strim gratis i 7 dager. Hvordan kaste folk ut av Viaplay? Om du har sett på Viaplay hos en kompis og glemt å logge ut kan du bytte passordet ditt via nettsiden vår. Når du har gjort dette vil kontoen logges ut av samtlige enheter innen 24 timer.

Følgelig, hvor mange kan se på stream samtidig?

Hvor mange strømmer kan man se samtidig? Det er kun en som kan se innhold via TV 2 Play om gangen, men samtidig kan ytterligere to se innholdet fra TV 2s direktesendte innhold via «direkte» i Strim. Også, kommer meg ikke inn på viaplay? Skru på enhetene og prøv å logg inn igjen. Du kan også surfe til viaplay.no/activate fra en annen enhet eller igjennom en annen nettleser. Hvis problemet fortsetter, sjekk at både Apple TV og Viaplay-appen er oppdatert til nyeste versjon.

Hvordan abonnere på Viaplay?

Når Du har opprettet en brukerkonto hos Viaplay kan du få tilgang til Tjenesten på følgende måter: Ved å tegne et løpende månedlig abonnement ved å velge én eller flere Programpakker og betale månedsavgifter på forskudd (“Abonnementsavgift“) til Du velger å si opp abonnementet. Hva er den beste streamingtjenesten? Netflix har lenge vært kongen av strømming, og det fleste kjenner nok allerede til hva de har å tilby. Her får du massevis av egenproduserte serier og filmer, i tillegg til et stort utvalg av både klassikere og innkjøpt innhold.

Hvordan dele Strim?

Det er ikke tillatt å dele Tjenesten, herunder abonnementets kundeprofil, med tredjepersoner utenfor Kundens husstand. Bruk av abonnement til offentlig visning, eller i rom eller områder hvor allmennheten har tilgang, er ikke tillatt. Hvor mange kan se på HBO Max samtidig? HBO Max kan streames på opptil tre forskjellige enheter samtidig, derfor kan du dele en konto med venner og familiemedlemmer. Tjenesten gjør det også mulig å opprette flere brukerprofiler, med alternativer for Kid-profiler der foreldre kan aktivere kontroller som setter innholdsgrenser.

Hvor mange kan strømme på HBO Max?

Ja, i de fleste tilfeller kan medlemmer av husholdningen din logge på HBO Max på forskjellige enheter og se på forskjellige serier samtidig. Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din.

By Ebba Pamer

Hvordan fjerne en enhet fra Viaplay? :: Når stenger fasttelefonen?
Nyttige lenker