Hjem > H > Hvor Mange Brev Og Pakker Sendes Til Jul I Norge?

Hvor mange brev og pakker sendes til jul i Norge?

- I forbindelse med julen går nesten fem millioner registrerte pakker gjennom vårt system. I tillegg sendes et tilsvarende antall småpakker som brev. Legg på ti millioner julekort og julebrev og 30 millioner vanlige brev, så blir totalantallet rundt 50 millioner, sier pressesjef John Eckhoff i Posten.

Les mer

Hvor mange millioner brev og pakker sendes det ifølge Posten til jul i Norge?

Regner med ti millioner julehilsener

Posten Norge regner med at nordmenn vil sende ca. ti millioner julehilsninger i år. Er du fortsatt en av dem som ikke har fått postet pakkene dine, er det ingen grunn til panikk, ifølge Posten Norge.
Hvor mange brev og pakker sendes før jul? På selveste julaften ble de siste pakkene kjørt ut fra Postens terminaler til post i butikk. Rekordmange pakker – og rent bord på terminalene når julen ringes inn, skriver Posten i en pressemelding julaften.

Når må man sende brev før jul?

Skal du sende julegaver innenlands, anbefaler Posten at du gjør dette før 16. desember for at de skal komme frem til julaften. A-post Norge - tidligst fremme etter 1-2 virkedager. Dessuten, når sende julepost? Hovedreglen er: Send juleposten innen 16.

desember gjelder for brev, julekort og pakker til adresser i Norge og for brev til andre land i Norden. Pakker til øvrige land i Norden bør sendes innen 13. desember.

Når er siste frist for pakker til jul?

Siste frist for å sende pakker for at de kommer frem før jul er 16. desember. Dette gjelder både hvis du legger pakken på dørmatten eller i postkassen din, eller hvis du leverer den på et innleveringssted. Også, hvor lang tid tar det å få et brev? Brev og pakker opptil 350 g

Frakttid 2-4 dager. Du kan sende fra postkassen din, eller levere selv på Posten.

Deretter, hvordan kjøpe norgespakke på nett?

Slik sender du pakken:

Om du ikke har en eske eller gråpapir, kan du kjøpe emballasje på Posten. Registrer pakken og betal på nett, skriv ut adresselappen, og fest den på pakken. Adresselappen kan du også få på Posten hvis du viser kvitteringen. Lever pakken på Posten.
Og et annet spørsmål, hvor mye koster det å sende pakke?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–

Når hentes Posten i Post i butikk?

Man.–fre.08.00–21.00
Lør.09.00–21.00
Søn.10.00–19.00

By Kirstyn Ringdahl

Hvordan sende konvolutt? :: Hva kalles det tenkte rutenettet som vi kan legge rundt jorda?
Nyttige lenker