Hoved : Filutvidelser : .pjpeg Fil

.pjpeg Filutvidelse

Filtype Progressive JPEG Image

Utvikleren N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PJPEG alternativnummer

En PJPEG-fil er et bitmap-bilde opprettet i Progressive JPEG-formatet (PJPEG). Den inneholder kodede bitmapdata slik at det nedlastede bildet vises gradvis fra et uklart bilde til det endelige skarpe bildet. PJPEG-filer kan også fylle alternerende horisontale linjer til hele bildet er avslørt.

Mer informasjon

PJPEG-filer tillater forhåndsvisninger av bildet å vises før hele bildet lastes ned. Disse bildene ble en gang brukt av noen eldre nettlesere, for eksempel gamle versjoner av Microsoft Internet Explorer. De kan imidlertid ikke lenger støttes mye.

Du kan konvertere PJPEG-bildet til et .JPG -bilde ved å gi nytt navn til ".pjpeg" -tillägget til ".jpg" og åpne det i et program som støtter JPG bilder, for eksempel Microsoft Photos i Windows eller Apple Preview i macOS. Du kan se bildet og deretter eksportere det til et format, for eksempel JPEG eller PNG, som er mer allment støttet.

MERK: Progressive JPEGs blir oftere sett med utvidelsen .PJPG .

Programmer som åpnes PJPEG filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Om PJPEG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pjpeg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Progressive JPEG Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.