Hoved : Filutvidelser : .pjpg Fil

.pjpg Filutvidelse

Filtype Progressive JPEG Image

Utvikleren N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PJPG alternativnummer

En PJPG-fil er et rasterbilde lagret i Progressive JPEG-formatet. Den inneholder kodede bitmapdata som gjør at bildet kan gjengis i flere skanninger fra et uklart bilde til et skarpt bilde som det lastes ned. PJPG-filer tillater bildevisningsprogrammer å vise forhåndsvisninger før de endelige bildedataene blir mottatt.

Mer informasjon

Progressive JPEG-formatet ble brukt av noen eldre nettlesere, for eksempel eldre versjoner av Microsoft Internet Explorer. Men nå er formatet sjelden brukt og støttet siden kommunikasjonsforbindelser blir mye raskere.

Du kan konvertere PJPG-bildet til et .JPG bilde ved å gi nytt navn til ".pjpg" -utvidelsen til ".jpg" så åpner du det i et program som støtter JPG-bilder, for eksempel Microsoft Photos in Windows eller Apple Preview i macOS. Du kan se bildet og deretter eksportere det til et format, for eksempel JPEG eller PNG, som er bredere støttet.

Programmer som åpnes PJPG filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Om PJPG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pjpg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Progressive JPEG Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.