Hoved : Filutvidelser : .ewprj Fil

.ewprj Filutvidelse

Filtype Ultiboard Layout Project

Utvikleren National Instruments
Kategori Settings Files
Format N/A

.EWPRJ alternativnummer

En EWPRJ-fil er et prosjekt som brukes av Ultiboard og andre PCB-programmer. Den inneholder en layout av en PCB-design, som inkluderer komponenter som motstander eller kondensatorer, og deres tilkoblinger.

Mer informasjon

EWPRJ-fil åpnes i National Instruments Ultiboard 14.1

EWPRJ-filer opprettes vanligvis av Ultiboard når du lagrer et prosjekt. EWPRJ-filer kan imidlertid også opprettes av forskjellige PCB-programmer når en bruker eksporterer sin PCB-design til en EWPRJ-fil.

PCB brukes i mange elektroniske produkter som radioer og datasystemer. Ultiboard lar deg utforme utformingen av elektriske ledninger, sentrale prosessorer og andre elektroniske komponenter på PCB og integrerer med Multisim, et elektronisk skjematisk fangst- og SPICE-simuleringsmiljø. Programmet brukes av lærere, studenter og fagfolk innen ingeniørfeltet.

MERK: Ultiboard er tilgjengelig for nedlasting som en del av National Instruments 'Circuit Design Suite.

Programmer som åpnes EWPRJ filer

Om EWPRJ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ewprj er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Ultiboard Layout Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.