Hoved : Filutvidelser : .pfi Fil

.pfi Filutvidelse

Filtype 1Paragon Backup Index File

Utvikleren Paragon Software Group
Kategori Backup Files
Format N/A

Hva er en PFI fil?

En PFI-fil er en backupindeksfil opprettet av en av Paragons sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammer. Den inneholder metadata for det tilsvarende inkrementelle bildet, som brukes til å skille mellom nåværende og tidligere tilstand for et reserveobjekt. PFI-filer er utformet for å bidra til lagring av lagringsplass ved kun å lagre forskjellene mellom lagre stater.

Mer informasjon

Paragon-programvare brukes til å lage sikkerhetskopier av individuelle filer eller hele systemer. Programvaren skaper en første full sikkerhetskopiering, og skaper inkrementelle sikkerhetskopier som bare lagrer forskjellene mellom det nye trinnet og det forrige trinnet. Forskjellene lagres som metadata i PFI-filen.

MERK: Noen av Paragons flaggskipprodukter siden Backup & Gjenoppretting 12 støtter PFI-filen.

Programmer som åpnes PFI filer

Filtype 2PhotoFiltre Studio Image

Utvikleren PhotoFiltre Studio
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PFI alternativnummer 2

Raster bildefil opprettet av PhotoFiltre Studio, et bilderedigeringsprogram for Windows; inneholder grafikk tegnet av brukeren og støtter flere redigering lag innenfor samme bilde; brukes som det native lagringsformatet for programvaren.

Mer informasjon

PFI-filer kan lagres i flere standardbitmapformater, inkludert .JPG , .PNG , .TIF og .BMP .

Programmer som åpnes PFI filer

Om PFI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pfi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PhotoFiltre Studio Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.