Hoved : Filutvidelser : ._doc Fil

._doc Filutvidelse

Filtype Renamed Microsoft Word Document

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Binary

._DOC alternativnummer

En _DOC-fil er et Microsoft Word-dokument med .doc-utvidelsen endret til ._doc. Det er en .DOC fil, som kan inneholde formatert tekst, bilder, grafer, tabeller og diagrammer. _DOC-filer kan bli omdøpt til "._doc" -filer ved hjelp av et e-postprogram for å forhindre at filen blokkeres av en e-posttjeneste.

Mer informasjon

En annen grunn til at en _DOC-fil kan opprettes av et e-postprogram, for eksempel Windows Live Mail, er hvis filnavnet slutter med en "." før "." i forlengelsen. For eksempel endrer e-postprogrammet sample.doc til sample._doc. Dette forekommer også ofte med .DOCX , .XLS og .XLSX filer.

Du kan gi nytt navn til _DOC-filer ved å endre "._doc" -utvidelsen til ".doc". Etter å gi nytt navn til filen, kan du åpne den som en standard DOC-fil. Noen programmer som kan åpne DOC-filer, er Microsoft Word, Corel WordPerfect, LibreOffice Writer og Apple Pages.

Programmer som åpnes _DOC filer
Windows
Rename to ".doc" then open as a DOC file
Macintosh
Rename to ".doc" then open as a DOC file

Om _DOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * ._doc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Renamed Microsoft Word Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.