Hoved : Filutvidelser : .gmap Fil

.gmap Filutvidelse

Filtype 1Garmin Map File

Utvikleren Garmin
Kategori GIS Files
Format Binary

Hva er en GMAP fil?

Kartbunt brukt av noen Garmin navigasjonsenheter; lagrer et kart over bestemte regioner i verden (f.eks. City Navigator North America); kan brukes med PC- og Mac-programvare som Garmin BaseCamp og MapInstall, samt med Garmin-enheter.

Programmer som åpnes GMAP filer
Macintosh
Garmin BaseCamp

Filtype 2Google Drive My Map

Utvikleren Google
Kategori Data Files
Format Text

.GMAP alternativnummer 2

En GMAP-fil er et kart som er opprettet av Google Disk, en webapplikationspakke som lar deg opprette, redigere, dele og lagre filer. Det lagrer ikke selve dokumentet, men inneholder i stedet en referanse til dokumentet online i Google My Maps-verktøyet. GMAP-filer inkluderer URL-adressen til dokumentet, dokument-ID og brukerens e-postadresse.

Mer informasjon

Etter at du har installert Google Disk-skrivebordsklienten, kan Google Drive-filene dine, som inkluderer GMAP, .GDOC , .GDRAW , .GSLIDES og .GTABLE , være tilgjengelige i en spesiell mappe med navnet Google Disk . Denne mappen er lokalisert på den lokale harddisken og brukes til å synkronisere filer med den eksterne Google Disk på nettet.

Når du lagrer et kart i My Maps, opprettes en GMAP-fil i Google Disk-mappen din . Filen fungerer som en% snarvei-fil for Internett-snarvei som, når du dobbeltklikker, åpner filen i Google Disk i standardnettleseren.

Verktøyet My Maps er akkord i Google Disk. Den lar deg lage kart, tegne linjer, figurer eller plassere merker, stil innholdet ditt med forskjellige farger og ikoner, og organisere kart i forskjellige lag. Du kan også importere geografiske data som stednavn, adresser og koordinater fra .URL , .CSV , .XLSX og .KML filer.

MERK: I Google Desktop Programmene ble avsluttet, men du kan fortsatt få tilgang til Google Disk på nettet.

Programmer som åpnes GMAP filer
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive

Om GMAP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gmap er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Google Drive My Map Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.