Hoved : Filutvidelser : .gdoc Fil

.gdoc Filutvidelse

Filtype Google Drive Document

Utvikleren Google
Kategori Page Layout Files
Format Text

.GDOC alternativnummer

En GDOC-fil er et dokument opprettet av Google Dokumenter, en online dokumentredigerer som følger med Google Disk. Den inneholder en URL, som peker på et Google Docs-dokument som er lagret i Google Disk, sammen med informasjon om forfatteren av dokumentet. GDOC-filer er ment å være dobbeltklikket, som åpner et dokument i Google Dokumenter som kan inneholde tekst, bilder, ligninger, tegninger, diagrammer eller tabeller.

Mer informasjon

GDOC-fil åpnes i Google Dokumenter (Google Disk)

Google Disk er en filoppbevaringstjeneste som også inneholder Dokumenter, og Slides programmer. Disken kan lastes ned og installeres i Windows eller MacOS som en stasjonær klient for synkronisering av eksterne Google Drive-filer med en datamaskin. Hvis du installerer Google Disk-skrivebordsklienten, er Google Docs-dokumentene dine tilgjengelige i en spesiell mappe med navnet Google Disk, som er på den lokale harddisken. Denne mappen brukes til å synkronisere filer med den eksterne Google Disken. Når du dobbeltklikker på en GDOC-fil, åpnes dokumentet i Google Disk i standard nettleser.

GDOC-filer er knyttet til Google Dokumenter, på samme måte som .DOCX filer er knyttet til Microsoft Word. Google Docs-grensesnittet ser ut som Microsoft Word med en verktøylinje som lar deg endre tekstfonten, størrelsen, avstanden og justeringen. Programmet kommer også med ordtelling, oversettelse, stemme typing og ordbøker.

MERK: I Google Desktop ble Google Desktop-programmer avsluttet, men du kan fortsatt få tilgang til Google Disk på nettet.

Programmer som åpnes GDOC filer
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Google Drive File Stream

Om GDOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gdoc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Google Drive Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.