Hoved : Filutvidelser : .url Fil

.url Filutvidelse

Filtype Internet Shortcut

Utvikleren N/A
Kategori Web Files
Format Text

.URL alternativnummer

En URL-fil er en snarveifil som refereres av nettlesere, for eksempel Microsoft Internet Explorer (MSIE), Apple Safari og Google Chrome. Den inneholder en webadresse og kan også lagre en referanse til favicon.ico-ikonfilen, som vises som ikonet for snarveien.

Mer informasjon

URL-filer åpner en Internett-posisjon, for eksempel en webadresse, i brukerens standard nettleser. Vanligvis kan snarveien plasseres ved å åpne filen i et tekstredigeringsprogram som Microsoft Notisblokk eller Apple TextEdit.

Hvis du vil opprette en URL-fil i Windows, drar du nettadressen fra nettleservinduet til skrivebordet . Det vil opprette en URL-fil som vil åpne adressen når du dobbeltklikker. Hvis du drar URL-adressen til skrivebordet ditt på en Mac, vil den opprette en .WEBLOC -fil i stedet.

Her er et eksempel på data som finnes i en URL-fil: [{000214A0-0000-0000- C000-000000000046}] Prop3 = 19,2 [InternetShortcut] URL = [URL-adresse] IDList =

MERK: Microsoft Windows viser ikke filtypen ".url" selv om den finnes i filnavnet. Derfor vil URL-filer som er lagret ved hjelp av Windows-nettlesere, bare vises med filnavn prefiks.

Programmer som åpnes URL filer
Windows
Microsoft Notepad
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Edge
Linux
Mozilla Firefox
Google Chrome
Android
Google Chrome
Zapek Software Engineering stuntzurl
Macintosh
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari
Apple TextEdit
iOS
Google Chrome
Apple Safari

Om URL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .url er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Internet Shortcut Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.