NO : SV : NL .crypt12 Fil

.crypt12 Filutvidelse

Filtype WhatsApp Encrypted Database File

Utvikleren WhatsApp
Kategori Database Files
Format N/A

.CRYPT12 alternativnummer

En CRYPT12-fil er en kryptert database opprettet av WhatsApp Messenger, et Android Messenger-program. Den inneholder en 256-biters AES-kryptert database med meldinger sendt og mottatt gjennom appen.

Mer informasjon

Utvidelsen "crypt12" legges ofte til en .DB fil for å opprette en .DB.CRYPT12 fil, som brukes av WhatsApp for å sikre en brukers meldingsdatabase på hans eller hennes Android-enhet. For hver ny avtale bruker WhatsApp Messenger en annen algoritme til å kryptere DB-filene. Utvidelsen som ble lagt til DB-filen, for eksempel .CRYPT7 eller .CRYPT8 , betyr algoritmen.

Hvis du ønsker å dekryptere en CRYPT12 for å vise meldingsloggen til appens bruker, må du finne nøkkelfil, som lagrer krypteringsnøkkelen. Nøkkelfilen er lagret på følgende sted: /data/data/com.whatsapp/files/key

En CRYPT12 databasefil er plassert på SD-kortet til en Android-enhet med WhatsApp Messenger installert. Du kan finne den i følgende katalog: / sdcard / WhatsApp / Databaser

Du kan bruke Omni-Crypt-appen til å konvertere CRYPT12-filer til .CRYPT eldre filer på Android-enheten din. Du kan også bruke WhatCrypt webprogrammet til å dekryptere og laste opp / lagre dine CRYPT12-filer.

Felles CRYPT12 filnavn

msgstore.db.crypt12 - Navnet på filen som inneholder databasen til chatmeldinger. Datoen kan vises etter "msgstore" i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD for å indikere meldingene som er lagret i den databasefilen.

Programmer som åpnes CRYPT12 filer
Android
WhatsApp Messenger for Android
WEB
WhatCrypt

Om CRYPT12 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .crypt12 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype WhatsApp Encrypted Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.