Hoved : Filutvidelser : .mup Fil

.mup Filutvidelse

Filtype Music Publisher Score

Utvikleren Lauriso Software
Kategori Data Files
Format Text

.MUP alternativnummer

Fil laget av Music Publisher, et musikknotasjonsprogram; inneholder notene til en musikalsk sammensetning; spesifiserer instrumenter, tids signaturer, notater, dynamikk og annen musikalsk poengsuminformasjon som komponisten og tittelen; kan spilles av i programvaren, noe som bidrar til å konseptualisere musikken.

Mer informasjon

MUP-filer brukes til lagring og distribusjon av digitale musikalske komposisjoner. De kan skrives ut til hard copy når komponisten er ferdig med å skrive musikken. De kan også bli revidert og raffinert hvis komponisten velger å endre musikken.

En annen funksjon i Music Publisher-programvaren er muligheten til å transponere eksisterende noter. Brukere kan skanne harddisk musikk til en MUP-fil, transponere musikken og deretter skrive den på nytt.

MUP-filer lagres i et vanlig tekstformat ved hjelp av en proprietær syntaks som representerer musikalsk poengsum.

MERK: Lauriso Software erstattet Braeburn Software og utvikler nå Music Publisher.

Programmer som åpnes MUP filer

Om MUP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mup er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Music Publisher Score Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.