Hoved : Filutvidelser : .db.crypt12 Fil

.db.crypt12 Filutvidelse

Filtype WhatsApp Encrypted Database File

Utvikleren WhatsApp
Kategori Database Files
Format N/A

.DB.CRYPT12 alternativnummer

En DB.CRYPT12-fil er en databasefil som brukes av WhatsApp Messenger, et gratis smartphone-meldingsprogram.  Den lagrer en kryptert database med chathistorikkmeldinger.

Mer informasjon

Filen DB.CRYPT12 er et resultat av WhatsApp som legger til .CRYPT12 filtypen til filen .DB . Det brukes av WhatsApp for å sikre en brukers meldingsdatabase på hans eller hennes Android-enhet. For hver ny versjon av programmet bruker WhatsApp en annen algoritme til å kryptere DB-filene. Utvidelsen som legges til DB-filen, for eksempel .CRYPT6 , .CRYPT7 eller .CRYPT8 , betyr algoritmen som brukes til kryptering.

DB.CRYPT12-databasefilene er plassert på SD-kortet ditt Android-enhet. Filen ligger i følgende katalog: / sdcard / WhatsApp / Databaser

Felles DB.CRYPT12 filnavn

msgstore.db.crypt12 - Navnet på den vanlige databasefilen som brukes av WhatsApp Messenger som er lagret i lagringsenheten til enheten.

Programmer som åpnes DB.CRYPT12 filer
Windows
WhatsApp Viewer
Android
WhatsApp Messenger for Android
WhatsApp Xtract

Om DB.CRYPT12 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .db.crypt12 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype WhatsApp Encrypted Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.