Hoved : Filutvidelser : .mgdatabase Fil

.mgdatabase Filutvidelse

Filtype MacGourmet Deluxe Database File

Utvikleren Mariner Software
Kategori Misc Files
Format Binary

.MGDATABASE alternativnummer

Cookbook-databasefil opprettet av MacGourmet Deluxe, et program som brukes til å lagre og organisere matlagingsoppskrifter; inneholder en oppskriftssamling, inkludert hver oppskriftens ingredienser, matlaging eller baking instruksjoner, matkategori og informasjonskilde; kan også lagre et bilde av den ferdige oppskriften.

Mer informasjon

MGDATABASE-filer brukes til å lagre personlige kokebøker og dele oppskriftdatabaser med andre. De brukes også til å søke gjennom oppskrifter for å planlegge spesifikke hendelser. Brukere kan lagre personlige notater og handlelister for å organisere måltider også.

Programmer som åpnes MGDATABASE filer
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Om MGDATABASE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mgdatabase er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MacGourmet Deluxe Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.