Søkehistorikk: Hvordan vise eller slette den

Nettstedshistorikken din er lagret i de fleste nettlesere, slik at du kan gå tilbake for å se hvilke nettsteder du besøkte og hva du søkte etter i søkemotorer. Du kan også slette søkeloggen din for å rydde opp i den eller for å forhindre at andre ser nettsteder du har besøkt. Å vise og slette søkeloggen er grei i alle nettlesere.


Hvordan vise, søke og slette historie i Chrome

Bruk Ctrl + H for å gå til historikken din i Chrome. Historikken vises på en hel side i en ny fane, organisert etter tid. Mobilbrukere bør trykke på tre knappemenyen og velge Historie.

Du kan bla gjennom søkeloggen i Chrome med søkefeltet øverst på siden Historikk. Bare begynn å skrive, så blir søkeloggen din filtrert automatisk for å bare vise elementene som samsvarer med søket ditt.

Hvis du bruker Chrome-mobilappen, trykker du på søkeikonet øverst for å finne søkefeltet.

Hvis du finner en del av Chrome-søkeloggen din som du vil beholde, men bestemmer deg for at det er noe spesielt du vil fjerne, trykker du på den tre-prikkede knappen ved siden av det bestemte elementet og velger deretter Fjern fra historien.

Mobilbrukere kan slette et enkelt nettsted fra historikken sin ved å trykke på det lille x av til høyre.

En annen måte å slette Chrome-søkeloggen din, er å slette alt i en handling.

  1. Hold deg på Historikk-fanen.

  2. Plukke ut Slett nettleserdata for å åpne et nytt vindu, og velg Nettleserlogg.

  3. Du kan endre Tidsramme verdi til det som fungerer for deg, og trykk deretter på Tydelig dato for å slette nettleserloggen og søkeloggen.

    Chrome-appen for mobile enheter fungerer på samme måte: bruk Slett nettleserdata lenke på historikksiden for å se det samme skjermbildet som vises ovenfor.


Hvordan vise, søke og slette historie i Microsoft Edge

Ctrl + H-snarveien åpner historikken din i Edge. Elementene vises på høyre side av skjermen sortert etter dato. For mobilappen, trykk på den tre-prikkede menyknappen nederst og velg deretter Historie.

Det er en x ved siden av hvert element i Edge-historikken din, kan du trykke for å fjerne dem fra historikk-siden med en gang. Hvis du bruker mobilappen, holder du nede et element for å finne Delete alternativet.

Alternativt kan du slette hele søkeloggen din i en handling.

  1. Velg på menyen til venstre i Edge-listen over søkeloggen Slett nettleserdata.

  2. Sørge for at Nettleserlogg er en av de valgte elementene.

  3. Plukke ut Fjern nå.

    På Edge-mobilappen, fra loggsiden, velger du søppelikonet øverst og velger deretter Klar. Velg Nettleserlogg før du sletter.


Hvordan vise, søke og slette historie i Internet Explorer

Se din Internet Explorer-historie med det samme Ctrl + H snarvei som Edge. Et panel vises til høyre som viser historiske søkeelementer og nettsteder, som kan sorteres etter dato, nettsted og mer.

Høyreklikk på et element i IE-søkehistorikkruten for å slette det fra visningen. Bare velg Delete fra menyen.

Press Ctrl + Shift + Del på tastaturet for å slette all Internet Explorer-historikken. Når du ser dette skjermbildet, merker du av i boksen ved siden av Historie og trykk deretter på Delete.


Hvordan vise, søke og slette historie i Firefox

Enter Ctrl + H fra tastaturet for å se hele Firefox-søket og nettloggen din. Historikkpanelet åpnes på venstre side av Firefox, organisert etter dag som standard, men kan tilpasses for å vise historikken etter sted og bruksfrekvens. For Firefox-mobilappen, trykk på tre-knappers menyen og velg Historie.

Skriv inn noe i søkefeltet over Firefox-historikklisten for å umiddelbart søke i søkeloggen og nettstedene du har besøkt.

Å slette en enkelt webside eller et søkeelement fra historikken din i Firefox er like enkelt som å høyreklikke på den og velge Slett side. Hvis du bruker mobilappen, holder du nede og velger fjerne.

Firefox lar deg slette all historikken din gjennom Fjern all historie menyen.

  1. Kom dit med Ctrl + Shift + Del hurtigtast.

  2. Sørge Bla gjennom og last ned historie og Skjema og søkehistorikk er valgt fra listen, og trykk deretter på Fjern nå.

  3. Hvis du bare vil slette nyere historie, endrer du Tidsrom for å fjerne alternativ til noe annet enn Alt.

    Firefox-mobilappen lar deg også tømme nettsøkeloggen ved å velge SLETT NETTLESERHISTORIKK på siden Historikk.


Hvordan vise, søke og slette historie i Safari

Gå til Historie > Vis Alle Historie øverst i nettleseren for å se Safari-historikken din. Alle sidene du nylig har besøkt, er oppført på en enkelt side, sortert etter dag. For mobilappen, trykk på bokmerkeikonet nederst og deretter klokkeikonet øverst.

Se gjennom Safari-historikken din fra siden Historikk. Begynn å skrive inn i tekstboksen øverst på siden, og resultatene fylles ut umiddelbart.

For å slette enkeltelisteelementer fra Safari, finn det du vil fjerne og høyreklikk på det for å finne Delete alternativ. Du kan også slette en hel dags historie.

Mobile Safari-brukere kan selektivt slette historikkelementer ved å sveipe til venstre og deretter trykke på Delete.

For å slette all søkeloggen i Safari, bruk Slett logg knappen på Historie side. Velg hvor mye du vil fjerne - den siste timen, i dag, i dag og i gåreller hele historien - og velg deretter Slett logg.

Safari-appen lar deg slette all historikken din også via Klar -knappen nederst på siden Historikk.

Hvordan vise, søke og slette historie i Opera

De Ctrl + H snarvei kan du se Opera-nettloggen din. Historielisten vises i en ny fane som heter Historie. Hvis du bruker mobilappen, trykker du på Opera-menyikonet nederst og velger deretter Historie.

På siden Historikk i Opera er det et søkefelt øverst som du kan bruke til å søke gjennom gamle søkehistorikkelementer og bla gjennom nettsteder du allerede har åpnet. Bare skriv og vent et øyeblikk på at resultatene skal fylle ut.

For å fjerne bestemte søkehistorikkelementer i Opera, hold musen over elementet du vil slette, og velg deretter x av til høyre. Hvis du bruker mobilappen, trykker du på den trepunktsmenyen til høyre for elementet og velger deretter Delete.

Du kan også slette hele Opera-historikken din fra samme side, med Slett nettleserdata knapp. Derfra, sørg for Browsing History er valgt og at settet Tidsramme er slik du vil ha det, og trykk deretter på Tydelig dato.

Opera-appen gjør det lettere å rydde hele historien. Bare velg søppelikonet øverst på loggsiden.

Hvordan vise, søke og slette historie i Yandex

Som de fleste nettlesere er Yandex-søkeloggen din tilgjengelig fra Ctrl + H snarvei.

Etter at du har åpnet søkeloggen i Yandex, finner du søkeboksen øverst til høyre på siden. Du må kanskje rulle hvis nettleservinduet er for lite til å se det. Skriv inn søkeordet og trykk Enter for å se søkeloggen som samsvarer.

Yandex er som Chrome når det gjelder å slette en bestemt side fra historikken din: hold musen over elementet som må slettes, trykk på den lille pilen og velg Fjern fra historien.

Bruke Slett logg lenke til høyre for historikkelementene dine for å åpne en ny ledetekst der du kan slette all historikken i Yandex. Velg hvor langt tilbake du vil fjerne søkeloggen, og velg deretter Visninger. Velg Klar å slette det hele.

Fjerne Yandex-nettleser- og søkeloggen på mobilappen gjøres via menyene. Trykk på menybunnen nederst og velg innstillinger, Og deretter Tydelig dato. Velg Historie før du banker på Tydelig dato.


Legg igjen en kommentar