Slik løser du Libmmd.dll mangler eller ikke er funnet feil

Libmmd.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av libmmd DLL-filen.

I noen tilfeller kan libmmd.dll feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Det er flere forskjellige måter som libmmd.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se libmmd.dll-feil på:

Libmmd.dll ikke funnet
Dette programmet kunne ikke starte fordi libmmd.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
Kan ikke finne [PATH] libmmd.dll
Filen libmmd.dll mangler.
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: libmmd.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Libmmd.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer, når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til libmmd.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.

Feilmeldingen libmmd.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Libmmd.dll feil

Ikke last ned libmmd.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av libmmd.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av libmmd.dll-feilen.

 1. Gjenopprett libmmd.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" libmmd.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

  Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet libmmd.dll, men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette libmmd.dll med et gratis program for filgjenoppretting.

  Å gjenopprette en slettet kopi av libmmd.dll med et program for filgjenoppretting er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

 2. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen libmmd.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at libmmd.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

 3. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at libmmd.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 4. Installer programmet som bruker libmmd.dll-filen på nytt. Hvis libmmd.dll DLL-feil oppstår når du bruker et bestemt program, bør du installere filen på nytt hvis du installerer programmet på nytt.

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir libmmd.dll-filen på nytt, er om mulig en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

 5. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til libmmd.dll. Hvis du for eksempel mottar en feilmelding "Filen libmmd.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

  Libmmd.dll-filen kan eller ikke er relatert til skjermkort - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

 6. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis libmmd.dll-feil begynte etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

 7. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Libmmd.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.

  Du bør oppdatere Windows selv om libmmd.dll ikke er en av de medfølgende oppdateringene. Det er mulig at en annen Windows-oppdatering gir funksjonalitet for libmmd.dll til å fungere skikkelig.

 8. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt hoveddelen av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake libmmd.dll-feil når de mislykkes.

  Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

 9. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de individuelle feilsøkingsrådene for libmmd.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

 10. Bruk en gratis registerrens for å reparere libmmd.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige libmmd.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

 11. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter opp libmmd.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket på å fikse libmmd.dll-feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

 12. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen libmmd.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar