Se Nye Gmail-meldinger i iOS-varslingssenter

I tillegg til å varsle deg om nye meldinger, kan Gmail-appen for iPhone, iPad og iPod Touch samle e-post (inkludert avsender, emne og begynnende ord) i varslingssenteret. Du kan også velge å bare se e-postmeldinger i varslingssenteret og gi avkall på hørbare varsler eller popup-vinduer på låseskjermen.

Du kan også konfigurere Gmail i iPhone Mail og få det til å se etter nye meldinger med jevne mellomrom, og legge dem til varslingssenteret når det henter dem. Alternativt kan du legge til Gmail som en Exchange-konto med push e-poststøtte.


Se Nye Gmail-meldinger i iOS-varslingssenteret

For å få nye e-poster som kommer inn i Gmail-kontoen din oppført og forhåndsvist i varslingssenteret på iPhone eller iPad:

  1. Forsikre deg om at du har Gmail-appen og at du er logget på kontoene dine.

  2. Åpen innstillinger på iPhone. Å velge Påminnelser, og finn deretter Gmail og trykk på den.

  3. Forsikre deg om at bryteren ved siden av Tillat varsler er på / grønt og at den varslings~~POS=TRUNC innstilling under Varsler overskrift har en blå hake under.

  4. Ved å trykke på en e-post i varslingssenteret åpnes meldingen i Gmail-appen.


Ytterligere iOS-varslingsjusteringer for Gmail

Når du har slått på varslene, kan du justere noen flere innstillinger for å få så mange - eller så få - varsler du vil. Her er hva du kan kontrollere.

Se Varsler på låseskjermen og mens du bruker telefonen

For å få flere varsler utenfor varslingssenteret, trykk på lås skjerm og Bannere alternativer under Varsler overskrift. Den første innstillingen lar deg se innkommende Gmail-meldinger uten å låse opp iPhone. Det andre setter et vindu opp på telefonen din mens du bruker en annen app.

Du kan også justere hvordan bannerne oppfører seg. Trykk på Bannerstil for å få tilgang til to alternativer: Midlertidig og Fast. Midlertidig betyr at bannerne forsvinner etter en stund, og Permanent betyr at de blir værende på skjermen til du trykker eller sveiper dem bort.

Juster lyder og merker for Gmail-varsler

De lyder og Skilt brytere kontrollerer flere varsler for varslene dine i Gmail. "Lyder" spiller en tone for å varsle deg om varselet. "Badges" setter et nummer på appikonet på startskjermen.


Varslingsinnstillinger i Gmail-appen

Gmail-appen har sine egne innstillinger for meldingene du vil motta varsler for. Slik justerer du dem.

  1. Åpne Gmail-appen.

  2. Trykk på Flere ikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre, og rull deretter ned og trykk på innstillinger.

  3. Hvis du bruker flere kontoer i appen, trykker du på en du vil konfigurere. Velg på neste skjerm Påminnelser.

    Du har tre alternativer her. All New Mail sender deg alt som kommer. Bare høy prioritet bare varsler deg om meldinger som Gmail markerer som viktige. none slår av varsler.

  4. Endringene lagres automatisk.

Legg igjen en kommentar