Kopier en PowerPoint-lysbildemester til en annen presentasjon

Hvis du har en eksisterende PowerPoint-presentasjon som ble opprettet med en designmal du vil bruke i en annen presentasjon, er det en enkel prosess. Bare kopier Slide Master-designet, komplett med skrifter, farger og grafikk, til den andre presentasjonen. Det er like enkelt som å åpne både PowerPoint-filer og gjøre en enkel kopi og lim inn mellom dem.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013 og PowerPoint for Microsoft 365.

  1. Gå til Utsikt i presentasjonen som inneholder designmalen du vil kopiere og velge Slide Master.

  2. Høyreklikk på Slide Master i Skyv-ruten på venstre side av skjermen og velg Kopier.

    Slide Master er det store miniatyrbildet øverst i lysbildefeltet. Noen presentasjoner inneholder mer enn en lysbildemester.

  3. Gå til Utsikt, plukke ut Bytt Windows, og velg presentasjonen du vil lime inn lysbildemasteren i.

    Hvis du ikke ser den andre PowerPoint-presentasjonen på denne listen, betyr det at den andre filen ikke er åpen. Åpne den nå og gå tilbake til dette trinnet for å velge den fra listen.

  4. I den andre presentasjonen, gå til Utsikt og velg Slide Master å åpne Slide Master.

  5. For å sette inn lysbildemasteren fra den andre presentasjonen, høyreklikk på lysbildefeltet til venstre, velg Pasta, og gjør ett av følgende:

    • Velg Bruk destinasjonstema for å beholde temafargene, skriftene og effektene av presentasjonen du limer til.
    • Velg Hold kildeformatering for å kopiere temafarger, skrifttyper og effekter av malen du kopierer fra.
  6. Plukke ut Lukk Master View.

Endringer som er gjort i individuelle lysbilder i den originale presentasjonen, for eksempel skriftstiler, endrer ikke designmalen for presentasjonen. Derfor kopieres ikke grafiske objekter eller skriftendringer lagt til individuelle lysbilder til en ny presentasjon. 


Legg igjen en kommentar