Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Reparere Iphone?

Hvor mye koster det å reparere iPhone?

ModellPris i butikkPris online**
iPhone 5499,-649,-
iPhone 5S/SE499,-649,-
iPhone 5C499,-649,-
iPhone 6599,- 799,-749,-

Les mer

Hvor lenge varer Apple Care?

AppleCare+ for Mac er en forsikring som gir opptil tre år med teknisk support1 og maskinvaredekning2 fra Apple, inkludert opptil to tilfeller av skade som følge av uhell hver 12-månedersperiode. I forhold til dette, har man garanti på brukt mobil? Selges telefonen med garanti? Ja du får faktisk brukte mobiler med garanti om du kjøper fra en nettbutikk. Men dette må du undersøke før du gjennomfører kjøpet, garantien kan variere ut fra butikk til butikk og telefonens kvalitet.

Hva betyr 2 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Så, hva betyr 5 års garanti? For biler er den absolutte reklamasjonsfristen på fem år. Dette betyr at reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven faller bort etter fem år.

Derav, hvordan få batteriet til å vare lenger?

Ti triks som får mobilbatteriet til å vare lenger

  1. Sjekk hvilke apper som sluker mest batteri.
  2. Skru ned lysstyrken.
  3. Skru av Wi-Fi.
  4. Skru av bakgrunnsoppdatering.
  5. Begrens pushvarsler.
  6. Skru av blåtann.
  7. Skru av stedtjenester.
  8. Bytt bakgrunnsbilde.
Hva tapper batteri på iPhone? Denne finner du ved å åpne innstillingene, gå til «Generelt», velge «Bruk» og deretter «Batteribruk». Her ser du en oversikt over hva som har brukt mest batteri.

Hva koster nytt batteri til iPhone 7?

Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad. Hvordan få bedre batterikapasitet på iPhone? Du kan forbedre batteritiden ved å slå av funksjonen som lar apper oppdateres i bakgrunnen. Gå til Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering og velg Wi‑Fi eller Wi‑Fi og mobildata. Du kan også slå bakgrunnsoppdateringer helt av ved å sette bryteren til Av.

Hvilken iPhone har lengst batteritid?

Den har et 4353mAh batteri, det største som noen gang er montert inne i en iPhone. Dette gjør iPhone 13 Pro Maks det beste for batterilevetid med en betydelig margin - det vil gå hele dagen og deretter noen.

By Richela

Hva er 50 lm? :: Når bør iPhone batteri byttes?
Nyttige lenker