Hjem > N > Når Går Hevelsen Ned Etter Brystoperasjon?

Når går hevelsen ned etter brystoperasjon?

Ved brystforstørrelses operasjoner er det vanlig å føle at det er væske i brystet og det kan føles som "potetmel" når man klemmer på brystet og området rundt. Dette gir seg etter kort tid. Blåmerker og hevelse er også vanlig de første 3-6 ukene etter operasjonen. Du kan dusje 2 dager etter operasjonen.

Les mer

Tilsvarende, hvor lenge kompresjons bh?

Støttende BH/brystbånd

Sports-BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal benyttes dag og natt i 4 uker etter operasjonen, deretter ytterligere 4 uker på dagtid. Til sammen 8 ukers bruk på dagtid.
Folk spør også hvor lenge må man holde seg i ro etter silikon? Det er derfor viktig med mest mulig ro og hvile det første døgnet. Fysiske og/eller psykiske anstrengelser vil medføre blodtrykksøkning og øker risikoen for komplikasjoner (spesielt etterblødning). Spesielt er det viktig at du holder overarmene mest mulig i ro det første døgnet.

Hvor lenge er brystene harde etter brystforstørrelse?

Brystet vil da kunne kjennes hardt og iblant ømt, samt få en rundere og noe unaturlig form. Hard kapsel kan komme raskt etter operasjonen eller utvikle seg etter flere år. Dette er en kjedelig bivirkning, men det er heldigvis helt ufarlig. Du kan også spørre hvorfor kompresjons bh? Kompresjons BH - Komfortabel støtte etter bryst- eller brystrelatert kirurgi når kompresjon er nødvendig. Mange lurer på om en sports BH gjør samme nytten. Det kan være lurt å tenke på at kompresjons BH`en er utviklet for å gi god støtte der den skal, mens en sports BH gir støtte over hele området.

Du kan også spørre når kan man begynne å sove på siden etter brystoperasjon?

Du må ligge på ryggen ihvertfall de to første ukene etter en brystforstørrelse. Det beste er om du klarer å vente til bortimot 4 uker etter operasjonen. Tilsvarende, hvorfor støtte bh etter silikon? Alle som har fått utført brystforstørrelse med brystprotese anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form og hindrer at huden strekker seg.

Folk spør også kan man sove på siden etter brystreduksjon?

Du bør forebygge ryggplager ved å ligge helt eller delvis på siden innimellom. Andre uken kan du være litt mer aktiv, men denne uken skal du også ha fokus på minst mulig aktivitet og armbruk. Deretter, hva skjer når silikon lekker? Likevel er det slik at hvis en lekkasje av silikon ikke blir fjernet tidlig nok, kan dette medføre knuter i brystvevet, og ømhet. Gamle innlegg av silikon som er harde (hardt kapslet) har stor sannsynlighet for lekkasje, og du bør vurdere fjerning eller et protesebytte.

Og et annet spørsmål, hvordan kjennes brystkreft kul ut?

De fleste har hørt at brystkreft kan kjennes som en øm kul eller hevelse i brystet. Det er riktig, men noe mange ikke vet er at brystkreft også kan gi andre symptomer, blant annet: Brystet kan endre form og tyngde. Brystvorten kan forandre seg (peke annerledes eller trekke seg innover).

By Daugherty

Hvordan oppdage brystkreft med silikon? :: Hva er åpent på søndager i Stavanger?
Nyttige lenker