Hjem > H > Hva Betyr K Etter Et Tall?

Hva betyr k etter et tall?

Kilo er et prefiks som angir at den etterfølgende enheten skal multipliseres med tusen (1000). Symbolet for kilo er k (liten k).

Les mer

Hva er GK?

Forløperen til selskapet ble etablert i 1964 av Kristian Nordberg. Tre år senere kom Gunnar Karlsen inn på eiersiden og selskapet endret navn til Nordberg og Karlsen a.s. I 1981 fisjonerte selskapet og Gunnar Karlsen overtok driften av entrepenørdelen av selskapet. Selskapet fikk da navnet Gunnar Karlsen (GK). Så, hva er ism? «Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring (ISM)»: Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring for drift av skip og hindring av forurensning, vedtatt av Forsamlingen, med eventuelle endringer foretatt av organisasjonen.

Man kan også spørre hva betyr sap på snapchat?

– «Sap» betyr What's up. Hva betyr IDK på snap? Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant".

Hva betyr aldersgrense PG?

PG — Parental guidance suggested: Noe innhold kan være uegnet for unge barn. PG-13 – Parents strongly cautioned: Noe innhold kan være uegnet for barn under 13. R — Restricted: Unge under 17 må ha følge av foreldre eller foresatte. Så, hva betyr ayt? Forkortelsen ayt er egentlig slang som ofte brukes istedenfor "ok" eller "allright", og det kan se ut som om det er i akkurat den betydningen du har brukt det.

Hva betyr AA på Snapchat?

Fordi snapchat viser brukernavn i bokstavelig rekkefølge velger mange å endre navnet til de de snapper ofte slik at det har en eller flere A-er på begynnelsen og kommer høyere opp på listen. Det er for eksempel vanlig for de som sender fellessnapper til flere enn de som er på bestevennlista. Du kan også spørre hvor langt er 1 dm? 1 desimeter er lik: 100 millimeter. 10 centimeter. 0,1 meter.

Tilsvarende, hvem kan se meldinger på instagram?

Trykk på samtalen du vil se. Når du sender et innlegg fra oppdateringen ved hjelp av Instagram Direct, blir det bare synlig for folk som allerede kan se det. Hvis du for eksempel sender et innlegg fra en privat konto, som en melding, kan bare folk som følger den aktuelle kontoen, se innlegget.

By Japeth

Hva er forskjell på fylkesvei og riksvei? :: Hva betyr ig på snap?
Nyttige lenker