Hjem > H > Hvilket Fremmedspråk Skal Jeg Velge?

Hvilket fremmedspråk skal jeg velge?

Hva du kan velge, avhenger av hva skolen din tilbyr. Skolene må tilby minst ett av disse språkene: Fransk, spansk, tysk og/eller russisk. Noen tilbyr også andre språk. Fremmedspråksenteret har laget en oversikt over noen av språkene du kan velge i skolen.

Les mer

Man kan også spørre er det vanskelig å lære seg spansk?

- Spansk er vanskeligere enn mange tror. Spansk som fremmedspråk har aldri vært mer populært i ungdomsskolen. Men nå hever lærerne pekefingeren. KREVENDE: Spansk er lett å lære til å begynne med, men så blir det vanskeligere. I forhold til dette, hvor mange ord i det norske språk? Norsk Ordbok (Ordbok over det norske folkemålet og det nynorske skriftmålet) skal ha opp mot 500 000 ord registrert, men det ferdige ordbokverket i 12 bind har bare rundt 330 000 oppslagsord.

Hvor vanskelig er det å lære russisk?

På Mosalinguas oversikt fra 2015 over verdens mest vanskelige språk å lære, får russisk tredjeplassen, rett etter mandarin og arabisk. Russisk er ikke blant de aller vanligste språkene å lære seg, verken i Norge eller engelskspråklige land. Så, hvor vanskelig er det å lære kinesisk? Kinesisk er ikke et vanskelig språk, men det betyr ikke at det er lett å lære seg. Reglene er enkle, det er lite gramatikk, og man bøyer verken verb, substantiv eller adjektiv. Samtidig er skriftsystemet desto mer komplisert, med tusenvis av tegn istedenfor et alfabet slik vi bruker.

Hva vil det si å kunne et språk?

Språk er evnen til å produsere og forstå ytringer som formidler informasjon fra ett individ til et annet. Ytringene kan være enten hørbare (tale) eller synlige (tegn, skrift), og informasjonen kan handle om sanseinntrykk, tanker, følelser og så videre. Tilsvarende, er tysk grammatikk vanskelig? En viktig fordel med å velge tysk er at norsk og tysk begge er germanske språk, altså er det mange tyske ord som ligner på de norske. Samtidig er tysk kjent for å ha en krevende grammatikk som gjør at det er mye som må pugges.

Tilsvarende, hvordan lære seg gloser?

Gjenta glosene jevnlig

Om du vil huske glosene for alltid, er det viktig at du gjentar ordene jevnlig. Selv om du husker noen gloser tre dager på rad, kan det hende at du glemmer glosene igjen etter en måned. Derfor er det viktig at du gjentar glosene du har mestret igjen etter noen få dager eller til og med uker.
Hvor mange land i verden snakker spansk? Spansk er det offisielle språket i 21 land: Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Den Dominikanske republikk, Ecuador, Ekvatorial-Guinea, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Spania, Uruguay og Venezuela.

Hvordan telle til 15 på spansk?

10diez
13trece
14catorce
15quince
16dieciséis

By Federica

Hvordan lære tegnspråk fort? :: Hvor lang tid tar det å lære seg fransk?
Nyttige lenker