Hjem > H > Hvor Stor Skjerm Har Iphone 8?

Hvor stor skjerm har iPhone 8?

Begge de vanlige modellene har en 4,7-tommers skjerm med oppløsning på 750 x 1334 punkter, mens iPhone 8 Plus har samme skjermstørrelse som iPhone 7 Plus – altså en 5,5-tommer med en oppløsning på 1080 x 1920 punkter.

Les mer

Deretter, hvor stor er skjermen på iphone 7?

Dette gir iPhone 7 en 4,7" skjerm, og iPhone 7 Plus en 5,5" skjerm. iPhone 7 har Apples A10 Fusion Chip, med henholdsvis 4 kjerner; 2 vanlige, og 2 som kjører på 10%. Bakkamera er på 12 megapiksler og frontkamera på 7 megapiksler. Hvor mye koster iPhone 11 Elkjøp?

Eff. rente28,78%
Kostnad1 129.-
Totalt7 119.-

Deretter, når er iphone billigst?

Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret. Deretter, hvor kan jeg kjøpe iphone 11? Kjøp iPhone 11 - Apple (NO)

Hvor lenge varer Apple Care?

AppleCare+ for Mac er en forsikring som gir opptil tre år med teknisk support1 og maskinvaredekning2 fra Apple, inkludert opptil to tilfeller av skade som følge av uhell hver 12-månedersperiode. Hvor lang garanti er det på iPhone?

Apple garantiReklamasjonsrett
Privatpersoner (forbrukerkjøp)JaJa
Bedrifter (næringskjøp)JaNei
Gjelder fra (kjøpsdato)0 - 1 år1 - 5 år
Behøver kjøpskvittering?NeiJa

Hvor finner jeg skjermbildene?

Hvordan ta et skjermbilde (print screen, screenshot) hvis du bruker PC med Windows. Hold nede 'Windows'-knappen og trykk på 'prt scn'-knappen. I Windows (8 eller 10) lagres skjermbildet under 'Bilder/Pictures' og 'Skjermbilder/Screenshots'. I forhold til dette, hvordan ta langt skjermbilde? Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet.

Hvordan tar jeg en skjermdump?

Når du trykker PRINT SCREEN, tar du et bilde av hele skjermen og kopierer det til utklippstavlen i datamaskinens minne. Du kan deretter lime inn (CTRL+V) bildet i et dokument, en e-postmelding eller en annen fil. Hvor er PRINT SCREEN-knappen? Teksten du ser på tastaturet, kan være PrtSc, PrtScn eller PrntScrn.

By Cence

Når må man melde flytting til Folkeregisteret? :: Hvor mye koster det å skifte skjerm iPhone?
Nyttige lenker