Hjem > H > Hvordan Aktivere Sim-Kort Mycall?

Hvordan aktivere SIM-kort Mycall?

Ønsker du å aktivere ditt SIM-kort eller har du mottatt et Erstatnings-SIM må det aktiveres. Det gjør du enkelt på Min Side (krever innlogging). Du kan også kontakte vår kundeservice på 06160.

Les mer

Hvordan aktivere data SIM Telenor?

Slik gjør du det:

  1. I Mitt Telenor-appen: Klikk på abonnement du vil legge til Data-SIM, scroll ned til "Dine SIM-kort", klikk på "Vis mer" og klikk på "Nytt SIM-kort".
  2. På Mine Sider: Klikk på abonnement det gjelder under "Enheter og SIM", deretter på "Nytt Data-SIM".
Hvordan aktivere SIM-kort på iphone? Du setter inn SIM-kortet på høyre siden av telefonen ved å stikke denne spisse delen av «bindersen» inn i hullet på siden. Så må du taste PIN-koden. Taster du feil PIN tre ganger, må du skrive inn PUK-koden, oppført sammen med PIN-koden i brevet som fulgte med SIM-kortet.

Hvor lang tid tar det å få SIM-kort i posten?

Det koster 100 kroner, og du får det nye SIM-kortet i posten etter omtrent 2-5 virkedager. Hva betyr SIM-kort ikke klargjort? Det tyder på at det er noen problemer med SIM-kortet. Send oss telefonnummeret ditt og nummeret på SIM-kortet, så skal vi sjekke opp i det for deg! Vi kan ikke se noe feil her, så det er fint om du kan prøve å skru mobilen av og på igjen, evt. sette simkortet i en annen mobil.

Hva koster det å ringe med kontantkort?

De billigste kontantkort gir deg gjerne priser ned til 0,30 kr i minuttet for å ringe. SMS koster mest sannsynlig minimalt 0,50 kr, mens MMS kan komme opp i 1,50 kr. Så, hvordan kan jeg lade mycall? Datapakker. Sendkodeordpå SMS til 06160. Alle produkter er gyldige i 30 dager.

Tilsvarende, hvor mye koster det for nytt simkort telia?

TypePris
Sperring/gjenåpning av abonnement250,-
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Hvordan bruke data-SIM? Sett inn ditt nye Data-SIM i enheten du ønsker å bruke det i, tast inn PIN-koden som medfølger, og du er på nett. Følg instruksjonene som kommer sammen med SIM-kortet, for å sikre at du tar ut riktig format. Med Data-SIM kan du surfe på nettbrett og andre enheter med datamengden som er inkludert i hovedabonnementet.

Deretter, hvordan låse opp sim-kort?

Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhone-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store-butikk for å få hjelp.

By Dido Tjelmeland

Hva er Datasim? :: Hvordan tilbakestille AirPods?
Nyttige lenker