Hjem > H > Hvordan Tilbakestille Airpods?

Hvordan tilbakestille AirPods?

Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt.

Les mer

Er det garanti på AirPods?

«Hvis du trenger service for AirPods eller ladeetuiet, krever vi ingen betaling hvis problemet er dekket under Apples ettårs begrensede garanti eller forbrukerlovgivningen». Apple presiserer imidlertid at garantien ikke dekker slitasje fra normal bruk. Også, hvordan skifte sang på airpods pro? Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang.

Man kan også spørre hvor lang garanti på mobil?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).
Derav, hva dekker apple care? Hvilke skader dekker Apple Care +?

  • Apple Watch (alle): 65 euro for reparasjon.
  • Apple Watch Hermes: 75 euro for reparasjon.
  • HomePod: 29 euro for reparasjon.
  • iPad: IPad-inngangsenheter: 29 euro. Resten av skader: 49 euro.
  • iPhone. Skader som bare berører skjermen: 29 euro. Resten av skader: 99 euro.
  • iPod: 29 euro for reparasjon.

Du kan også spørre har jeg apple care?

Gå til mysupport.apple.com. Logg på med Apple-ID. Velg enheten din. Du kan se opplysninger om støtten du er kvalifisert for – inkludert maskinvarereparasjoner og teknisk kundestøtte. Hvor mye koster det å fikse iPhone 11?

ModellMinsteprisMakspris**
iPhone Xs Max8199 kr
iPhone 115899 kr6299 kr
iPhone 11 Pro7799 kr8199 kr
iPhone 11 Pro Max8199 kr8599 kr

Hvor mye koster iPhone 11?

Prisen for iPhone 11 starter på 8490 kr for 64 GB og ender på 10.390 kr for 256 GB. Man kan også spørre hvor mye koster det å bytte batteri på iphone? Det er både enkelt og prisgunstig å bytte batteri på iPhonen din. Fra kun 299 kr skifter vi ut ditt gamle batteri, som vil få mobilen din til å føles som ny igjen.

Tilsvarende, er airpods 3 bedre enn airpods pro?

Nederst AirPods Pro-etuiet, som er hakket større enn begge de andre. Apple har imidlertid også strammet opp bassgjengivelsen betydelig her. Generasjon tre har like mye bass som tidligere, men den er fastere og kjappere enn tidligere, som er en forbedring i våre ører.

By Meave Yantzi

Hvordan aktivere SIM-kort Mycall? :: Hvor lang er Apple garanti?
Nyttige lenker