Hjem > H > Hvor Lang Tid Er Det Garanti På En Iphone?

Hvor lang tid er det garanti på en iPhone?

Produktgarantien din. Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Les mer

Hva er Apple Care Plus?

Med AppleCare+ for iPhone kan Apple-eksperter hjelpe deg å feilsøke problemer med iPhone, iOS, iCloud og Apple-produserte iPhone-apper5: iOS og iCloud. Trådløse nettverk. Hvor mye koster det å bytte skjerm iPhone 8 Plus?

ModellPris i butikkPris online**
iPhone 8 plus1099,- 1399,-1249,-
iPhone X1899,- 2499,-2049,-
iPhone XS2299,- 2799,-2449,-
iPhone XR1499,- 1799,-1649,-

Har Apple butikk i Norge?

Apple har per i dag ingen butikker i Norge, mens våre svenske brødre og søstre er tilgodesett med hele tre butikker. Og snart åpner selskapet ytterligere en butikk i Sverige – denne gangen det som skal bli Skandinavias første Apple-flaggskipbutikk. Tilsvarende, har jeg garanti på min iphone? Sjekk om enheten din er dekket av et AppleCare-abonnement eller Apples begrensede garanti

  1. Gå til checkcoverage.apple.com.
  2. Skriv inn serienummeret til enheten.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er forskjellen på iPad Air og Pro?

Den ene forskjellen er skjermen. Air har en vanlig 60-hertz skjerm, mens Pro har en 120-hertz skjerm. Det høres kanskje ut som nerdete mumbo jumbo, men faktum er at True Motion-skjermen i iPad Pro er vesentlig bedre. Bildet beveger seg jevnere, og øynene slapper mer av. Hvor mange ladesykluser MacBook Pro? Hold nede Tilvalg-tasten og klikk på Apple-menyen . Velg deretter Systeminformasjon. Velg Strøm under Maskinvare i Systeminformasjon-vinduet. Gjeldende syklusantall er oppført under Batteriinformasjon.

Dessuten, hvor lenge varer en macbook air?

Så lenge varer våre enheter

For OS X og tvOS enheter (eksempelvis MacBook eller AppleTV) så er estimatet på omtrent fire år, mens en iOS eller watchOS enhet har en estimert levetid på 3 år. Dette er i følge Apple sine egne uttalelser på sine miljøsider.
Hvordan finne Batteritilstand på Mac? Du kan sjekke batteritilstanden i Batterivalg eller Batteristatus-menyen: I macOS Big Sur eller nyere velger du Apple-menyen  > Systemvalg, klikker på Batteri, velger Batteri i sidepanelet, og deretter klikker du på Batteritilstand.

Følgelig, hvordan finne batteritilstand på ipad?

Du finner dette i Innstillinger > Batteri > Batteritilstand. I tillegg kan brukere se om funksjonen for ytelsesadministrering som administrerer maksimal ytelse for å unngå uventede avslutninger, er slått på.

By McHale

Kan man spille DS spill på switch? :: Har Eplehuset åpent kjøp?
Nyttige lenker