Hjem > H > Hvor Mange I Norge Heter Siri?

Hvor mange i Norge heter Siri?

Hvor mange heter Siri i Norge? 8 341 kvinner har Siri som første fornavn. Av disse har 5 925 Siri som eneste fornavn.

Les mer

Hva betyr Mona på gresk?

Betydning: ukjent:mange forslag til betydning: kortform av Ramona eller Monica, irsk av muadhnait: liten adelsdame, eller av italiensk ma donna min frue, om Jomfru Maria - både gresk og latin: eneste, enslig, på arabisk: 'ønsket' av Muna. Følgelig, hva betyr en martin? Martin er eit mannsnamn som går tilbake til det romerske tilnamnet Martinus av det latinske adjektivet martinus som i sin tur er laga til Mars (genitiv Martis), namnet på den romerske krigsguden. Namnet har fleire variantar: Marthin, Martin. Namnedag er 11. november.

Hva betyr navnet May?

May er opphavlig engelsk kjæleform av Mary, som er engelsk form av Maria. Maria er et bibelsk navn og kan bety elsket, stor og sterk, sjøens stjerne , opprører eller dråpe fra havet – alt etter hvordan man tolker navnets opphav. Formen Maj, som også har vært brukt i Norge, er opphavlig svensk. Så, hvor mange heter jesus?

LandNavneformAntall menn
USAJesus241 546 (1990)
CubaJesusca. 9 000 (2016)
BoliviaJesusca. 9 000 (2012)
ItaliaGiosue

Angående dette, hva heter siri?

Siri en er variant av Sigrid. Sigrid er et gammelt navn fra Skandinavia før år 1000. Sig kommer fra ord som betyr seier, og rid er en rest av det norrøne ordet frid som betyr vakker. Dessuten, hva betyr navnet mona? Mona er eit kvinnenamn som kan vere kortform av mellom anna Monika og Ramona. I engelsk kan Mona gå tilbake til det irske Muadh-nait der forleddet tyder 'edel'. Mona er også eit arabisk namn som tyder 'ønske'. Namnet har fleire variantar: Monna, Mona, Mone.

Hva betyr navnet Asta?

Asta er eit kvinnenamn som kjem av det norrøne Ásta, kortform av Ás-fríðr. I dette toledda namnet tyder forleddet 'gud' og etterleddet 'vakker'. Asta har altså same bakgrunn og tyding som Astrid. Asta vart tatt i bruk etter reformasjonen. Hva betyr Mona på italiensk? «Mona» er således en høflig tiltaleform, tilsvarende til engelske Ma'am, Madam, eller my lady. På moderne italiensk er kortformen av «modonna» ofte stavet «Monna», slik at tittelen tidvis bli gjengitt som «Monna Lisa», sjelden på engelsk eller norsk, men mer vanlig i romanske språk som fransk og italiensk.

Hva betyr navnet Magnus?

Magnus er et opprinnelig latinsk mannsnavn som betyr «den store». Navnet er mye brukt i Skandinavia og på Færøyene. Formen Magnús er vanlig på Island. Navnet er også noe brukt som etternavn.

By Lyndsie

Når har Martine navnedag? :: Hvor er Biri?
Nyttige lenker