Hjem > H > Hvordan Lager Man Et Tankekart?

Hvordan lager man et tankekart?

Ifølge Ringom finnes det en «korrekt» måte å lage tankekart på. - Det er få ting å huske på, men de er vesentlige. Hovedregelen er maksimalt 2 ord på hver linje, men du kan ha så mange linjer du bare vil. Igjen, farger er avgjørende, og små ikoner eller tegninger som visualiserer nøkkelord, gir enda bedre resultater.

Les mer

Hvordan lage tankekart i PowerPoint?

Lag ditt tankekart i PowerPoint

Disse forhåndslagde diagrammene gir deg en kickstart. Så klikk på Insert og velg SmartArt i Illustrations av båndet. Du vil se at SmartArt-oppsettene også er rikelig. For et tankekart bygger du fra en sentral idé som gjør hierarkidiagrammene til de beste valgene.
Følgelig, hva er bra med tankekart? Du får langt bedre oversikt, notatene blir bedre organisert og enklere å bruke. Du sparer tid på mange typer arbeidsoppgaver. Du øker forståelsen når du noterer fra kurs, foredrag og fagbøker. Du stimulerer flere områder i hjernen som gjør at du tenker mer kreativt og logisk.

Hvorfor bruker vi tankekart?

Fordeler ved tankekart

Du får langt bedre oversikt, notatene blir bedre organisert og enklere å bruke. Du sparer tid på mange typer arbeidsoppgaver. Du øker forståelsen når du noterer fra kurs, foredrag og fagbøker. Du stimulerer flere områder i hjernen som gjør at du tenker mer kreativt og logisk.

By Lynea Culbert

Hvordan oppbevare gamle bilder? :: Hva koster det å lade på hurtiglader?
Nyttige lenker