Hjem > H > Hvor Mange Datasim Kan Man Ha?

Hvor mange Datasim kan man ha?

Du kan bestille opptil 9 ekstra SIM-kort og bruke det i nettbrett/Pad, PC eller ruter. Med Data-SIM vil du kunne bruke av datamengden i abonnementet ditt, med samme hastighet og de samme prisene for bruk i Norge og utlandet.

Les mer

Følgelig, hva er forskjellen på tvilling sim og data-sim?

Tvilling-SIM kan ikke brukes i nettbrett eller mobil bredbåndsruter. Data-SIM kan man ikke ringe og sende SMS med. SIM-kortet bruker av inkludert datamengde i mobilabonnementet. Skal SIM-kortet brukes i nettbrett eller mobil bredbåndsruter velger du data-SIM. Hvordan få eSIM Telia? Hvis du har et fysisk SIM-kort / eSIM hos Telia fra før, som bare skal erstattes, kan du bestille det i Telia-butikkene eller hos kundeservice. For nytt abonnement med eSIM til iPhone, er det foreløpig kun mulig å bestille i Telia-butikkene. Har du erstattet et SIM-kort med et nytt eSIM, aktiverer du det på Min Side.

Hvor mye er bruddgebyr på?

Bruddgebyr ved kjøp av telefon

Bruddgebyret varierer ut ifra hvilken type avtale/binding du har hos oss, og om telefonen eksempelvis er kjøpt på kampanje. Det reduseres med en tolvtedel per måned regnet fra når du inngikk avtalen. I tillegg kommer eventuelt restbeløp for nedbetaling av mobiltelefon.
Hva koster det å bruke BankID på mobil Telia? Bruk av BankID på mobil i Norge koster 0,- for privatkunder. For bedriftskunder: 0,49 kr for hver gjennomførte autentisering. (Gjelder ikke abonnementet Telia Dobbel). I utlandet blir du belastet i henhold til ditt abonnement for de SMS-ene (som oftest 2-3 stk.)

Hvordan bruke tvilling-SIM?

Tvilling-SIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-abonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med Tvilling-SIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement. Hvilket SIM-kort til viltkamera? På våre MMS/GSM-viltkamera benyttes det vanlig standard SIM-kort (ikke micro eller nano-sim). De fleste operatørene er testet ok på våre Norhunt-kameraer og LTL acorn med MMS-varsling. Dette gjelder blant annet Telenor, telia, Onecall etc.

I forhold til dette, hvordan fungerer data-sim?

Data-SIM er et ekstra SIM-kort som lar deg bruke mobildata fra mobilabonnementet ditt på en ekstra enhet. Du kan med andre ord komme på nett, med for eksempel nettbrettet eller PC, uten trådløs internett-tilkobling (Wi-Fi). Tjenesten inkluderer SMS og MMS, men ikke tale. Og et annet spørsmål, hvordan finner man puk-kode? PIN- og PUK-koden finner du på baksiden av plastkortet som SIM-kortet var festet til når det ble levert.

Hvordan åpne iPhone SIM-kort?

Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhone-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store-butikk for å få hjelp.

By Herwick

Kan man bruke Storytel på Kindle? :: Hvor mye koster et nytt SIM-kort Telia?
Nyttige lenker