Hjem > K > Kan Man Ta Silikon Når Man Er Under 18?

Kan man ta silikon når man er under 18?

Jeg vet dessverre ikke om man kan få lagt inn silikon i brystene med foreldrenes samtykke før man er 18 år, men fra man er 18 kan man ihvertfall bestemme dette selv. Jeg vil råde deg til å vente til du er helt utvokst og over 18 år før du bestemmer deg for dette.

Les mer

Når kan man ta silikon i brystene?

Amming bør være avsluttet i minst tre måneder før man kan sette inn et implantat av silikon. I enkelte tilfeller kan en brystforstørrelse med silikon påvirke muligheten til å amme. Hva skal til for å få dekket brystoperasjon? For å få dekket kostnadene må det foreligge en medisinsk indikasjon, det holder ikke med utelukkende kosmetiske grunner. Legen undersøker deg og vurderer om det kan være grunnlag for en offentlig dekket operasjon, og vil i så fall sende en henvisning til det aktuelle sykehuset for konsultasjon hos plastikkirurg.

Hvor mye koster det for silikon i puppene?

Gjennomsnittsprisen for silikon i brystene ligger på rundt 36000 kroner. For å fjerne silikon ligger gjennomsnittsprisen på 22000 kroner, og for et implantatskifte 45000 kroner. Legg dog merke til at i de aller fleste tilfeller har du garanti på behandlingen. Hvor små bryster må man ha for gratis operasjon? Hvor små pupper må man ha for å gratis operasjon? Du må ha manglende brystutvikling for å kunne få operasjon på sykehuset.

Er silikon laget av plast?

Er silikon plast? Nei. De fleste sier faktisk at silikon er nærmere gummifamilien enn plast. Silikon i matgradkvalitet er fri for BPA, BPS og ftalater, mens plast inneholder både BPA, BPS, PVC og ftalater. Følgelig, hvordan blir brystene etter å ha tatt ut implantater? Ved fjerning av silikonimplantater i brystene, vil brystene hos de fleste bli mer eller mindre slik de var før silikonet ble lagt inn. Plastikkirurgen vil gå inn via det samme snittet du allerede har, slik at du ikke vil få nye arr.

Og et annet spørsmål, hvor lenge er man sykemeldt etter silikon?

Svar: Det kommer an på jobben du har. Dersom du har en stillesittende jobb vil 2-3 uker være tilstrekkelig. Dersom du har en fysisk krevende jobb vil man ha behov for 4 uker eller mer. De fleste inngrepene vi utfører er av kosmetisk karakter og gir ikke grunnlag for sykemelding. Hva koster bryst løft?

Brystforstørrelse m/implantaterfra 39 900,-
Brystforstørrelse m/fettfra 62 500,-
Brystløft, 2. gangs op.fra 46 000,-
Brystløftfra 49 500,-
Brystreduksjonfra 57 500,-

Deretter, hvem får dekket brystløft?

I noen tilfeller kan man få brystløft dekket av staten. Dette kan være aktuelt ved sykdom eller dersom du er plaget med svært stor asymmetri eller misdannelser. I disse tilfellene kan man få en henvisning fra fastlegen til spesialist ved et offentlig sykehus.

By Sherburn

Hvordan få dekket operasjon av tunge øyelokk? :: Hvordan søke om løyve?
Nyttige lenker