Hjem > N > Når Kan Man Bruke Bh Etter Silikon?

Når kan man bruke BH etter silikon?

Vi anbefaler at du venter 2-3 måneder etter operasjonen før du bruker bh med spile, slik at alt er grodd godt, og protesen ligger stabilt.

Les mer

Hvorfor støtte BH etter silikon?

Alle som har fått utført brystforstørrelse med brystprotese anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form og hindrer at huden strekker seg. Hvor lenge må man bruke kompresjons bh? Svar: Det kommer an på jobben du har. Dersom du har en stillesittende jobb vil 2-3 uker være tilstrekkelig. Dersom du har en fysisk krevende jobb vil man ha behov for 4 uker eller mer.

Så, hvorfor kompresjons bh?

Kompresjons BH - Komfortabel støtte etter bryst- eller brystrelatert kirurgi når kompresjon er nødvendig. Mange lurer på om en sports BH gjør samme nytten. Det kan være lurt å tenke på at kompresjons BH`en er utviklet for å gi god støtte der den skal, mens en sports BH gir støtte over hele området. Folk spør også hvor lenge må man ligge på ryggen etter silikon? Du må ligge på ryggen ihvertfall de to første ukene etter en brystforstørrelse. Det beste er om du klarer å vente til bortimot 4 uker etter operasjonen.

Hva skjer når silikon lekker?

Likevel er det slik at hvis en lekkasje av silikon ikke blir fjernet tidlig nok, kan dette medføre knuter i brystvevet, og ømhet. Gamle innlegg av silikon som er harde (hardt kapslet) har stor sannsynlighet for lekkasje, og du bør vurdere fjerning eller et protesebytte. Man kan også spørre hvorfor bruke brystbånd? Hvis brystproteser legges under brystmuskelen, er det lite motstand oppover for protesen, og de kan forskyve seg før de har festet seg. Derfor brukes et brystbånd over brystene den første tiden for å minimere risikoen for dette. Det er vanlig å bruke brystbånd i 14 dager etter inngrepet.

Følgelig, hvor lenge må man gå med brystbånd?

Etter operasjonen skal du bruke et brystbånd og en støtte-BH. Dette brystbåndet og BH-en skal du bruke dag og natt de første 14 dagene og på dagtid de neste 4 ukene. Og et annet spørsmål, hvordan ligge etter brystoperasjon? Første døgnet bør du hvile mye i sengen. Noen finner hvile i en god stol med armene hvilende på et par store puter i fanget. Denne stillingen gir dessuten spesielt god avslapping i nakke-skulder området. Første uken anbefales at du holder deg mest mulig i ro, uten anstrengende aktivitet.

Man kan også spørre hvor lenge har man på sportsbh etter brystoperasjon?

Normalt gir det seg etter 4 uker. Sports-BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal benyttes dag og natt i 4 uker etter operasjonen, deretter ytterligere 4 uker på dagtid.

By Edmonda

Hvor lenge er brystene hovne etter? :: Hva har 5 års garanti?
Nyttige lenker