Hjem > N > Når Bør Man Bytte Silikon?

Når bør man bytte silikon?

Det er fullt mulig å bytte brystimplantat/brystprotese, for eksempel dersom du ønsker en annen størrelse. Dagens moderne brystproteser har livstidsgaranti, men vi vil allikevel anbefale kontroll av silikonprotesen etter ca. 10 år, og muligens bytte av implantatene etter ca. 20 år.

Les mer

Når kan man løfte armene etter silikon?

Kan jeg trene etter å ha fått satt inn silikonimplantater i brystene? Du bør ikke løfte armene over skulderhøyde de første fire ukene etter operasjonen. Du bør heller ikke løfte mer enn maksimalt to kilo per arm de fire første ukene. Derav, hvordan blir brystene etter å ha tatt ut implantater? Ved fjerning av silikonimplantater i brystene, vil brystene hos de fleste bli mer eller mindre slik de var før silikonet ble lagt inn. Plastikkirurgen vil gå inn via det samme snittet du allerede har, slik at du ikke vil få nye arr.

Når kan man begynne å sove på siden etter brystoperasjon?

Svar: Etter 6 uker. Hvor mange har silikonpupper? -For å si det grovt, så er det mellom 50.000 og 100.000 kvinner med brystimplantat i Norge. Det kan hende 60.000 — 70.000 er mer nøyaktig, sier avdelingsdirektør Jørgen Holmboe i Statens helsetilsyn, men han utelukker ikke at tallet er enda høyere.

Hva skjer når silikon lekker?

Hvis silikon har lekket ut gjennom et hull, vil denne lekkasjen fortsatt være inne i hinnen som kroppen har laget rundt protesen (kapselen). Dermed vil ikke silikon flyte rundt i brystvevet. Hvor lenge kompresjons BH? Støttende BH/brystbånd

Sports-BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal benyttes dag og natt i 4 uker etter operasjonen, deretter ytterligere 4 uker på dagtid. Til sammen 8 ukers bruk på dagtid.

Og et annet spørsmål, hvor lenge må man gå med brystbånd?

Etter operasjonen skal du bruke et brystbånd og en støtte-BH. Dette brystbåndet og BH-en skal du bruke dag og natt de første 14 dagene og på dagtid de neste 4 ukene. Så, hvor lenge er brystene harde etter brystforstørrelse? Brystet vil da kunne kjennes hardt og iblant ømt, samt få en rundere og noe unaturlig form. Hard kapsel kan komme raskt etter operasjonen eller utvikle seg etter flere år. Dette er en kjedelig bivirkning, men det er heldigvis helt ufarlig.

Og et annet spørsmål, hva skal til for å få dekket brystoperasjon?

For å få dekket kostnadene må det foreligge en medisinsk indikasjon, det holder ikke med utelukkende kosmetiske grunner. Legen undersøker deg og vurderer om det kan være grunnlag for en offentlig dekket operasjon, og vil i så fall sende en henvisning til det aktuelle sykehuset for konsultasjon hos plastikkirurg.

By Tennies Lebel

Når kan man dusje etter silikon? :: Hva regnes som orkan?
Nyttige lenker