Hjem > H > Hvor Ligger Nedlastede Dokumenter På Iphone?

Hvor ligger nedlastede dokumenter på iPhone?

Hvor går nedlastinger på iPhone?Finne nedlastede filer på iPhone

  1. Etter at du har lastet ned en fil i Safari, går du til iPhone -startskjermen.
  2. Finn og trykk på Fil -appen.
  3. I Filer -appen på Bla gjennom -skjermen, trykker du på "iCloud Drive" fra Steder -listen.

Les mer

Hvor finner jeg lagrede dokumenter?

Finn og åpne filer

  1. Åpne Filer-appen på telefonen. Finn ut hvor du finner appene dine.
  2. De nedlastede filene dine vises. For å finne andre filer, trykk på Meny . For å sortere etter navn, dato, type eller størrelse, trykk på Mer Sortér etter.
  3. For å åpne en fil, trykk på den.
Angående dette, hvor lagres pdf filer på iphone? PDF-filen blir tilgjengelig i Bøker-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så lenge du er logget inn med den samme Apple-ID-en og har aktivert iCloud Drive for Bøker.

Hvordan finne lagrede dokumenter på iPad?

Naviger i og åpne filer og mapper

Trykk på Naviger nederst på skjermen, og trykk deretter på et objekt i Naviger-sidepanelet. Trykk på Naviger igjen hvis du ikke ser Naviger-sidepanelet. Hvis du vil se nylig åpnede filer, trykker du på Nylige nederst på skjermen. Trykk på en fil, plassering eller mappe for å åpne den.
Hvordan legge ved fil? Klikk på Legg ved fil i båndet, deretter Bla gjennom denne PC-en, og deretter velger du filen du vil legge ved. Velg PIL NED for vedlegget i e-postmeldingen. Velg Last opp til OneDrive, og velg deretter ønsket plassering for filen.

Hvor er dokumenter på iPad?

Åpne Pages, og hvis et dokument allerede er åpent, trykk på Dokumenter øverst i venstre hjørne, for å se alle dokumentene. Hvor lagres dokumenter på iPad? I vår app Lingdys for iPad lagres dokumentene dine i Filer, en app som følger med på din iPad. Her kan du se en film som viser deg hvordan.

Hvordan gjenopprette ulagret dokument Word?

Åpne Word på nytt, klikk på «Fil», deretter «Innstillinger». Klikk deretter knappen «Behandle dokument», og velg deretter «Gjenopprett dokumenter som ikke er lagret». Vips – filen din er tilgjengelig igjen! Angående dette, hvor ligger dokumenter på samsung? Først åpner du appen på Android-enheten din. Forsikre deg om at du er i "Bla gjennom" -fanen. Trykk på alternativet "Nedlastinger", så ser du alle nedlastede dokumenter og filer. Det er det!

I forhold til dette, hvordan finne slettede word dokumenter?

Gå til Fil->informasjon >Behandle dokument > Gjenopprett ulagrede dokumenter. Velg filen, og velg deretter Åpne.

By Aime Hackethal

Hvor finner jeg PDF? :: Hvordan låse regneark?
Nyttige lenker